reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Anaber ja teraz dopiero zauwazylam,ze wstawilas zdjecie testu do suwaczka..:zawstydzona/y:,ale slepa gapa ze mnie ..jak ten twoj suwaczek fajnie wyglada :happy:
ja tez chce taki...............

reklama
hej dziewczynki :)

pojechałam do mamy na 3 godziny i proszę muszę Was nadrobić:-)

losiczka tulę mocno :* coś wykombinujemy kochana :) :-)
anaber świetny suwaczek ...
roszpunka ja chyba też jestem realistką...
piateczka.... ale się uśmiałam - pozycja na leniwca - hehehehehe :-D

idę czytać dalej....

dzięki bobo ... :* 28.10 to był u Ciebie 7 tydz. 2 dzień. ????

losiczko przykro mi kochana... nastepnym razem napewno sie uda i bedzie sliczna córcia...
tez mi sie córeczka marzy po cichu
a wiecie ze zeby bylo smieszniej i ja i moj maz jestesmy obciazeni blizniakami, wlasnie nasze pokolenia..
a ja zawsze chcialam miec jedno dziecko, ewentualnie troche pozniej 2, ale dwojka naraz? masakra:)

dziekuję dziekuję ;-)
madlen79 nie jesteś ślepą gapą bo ja go dopiero co wstawilam;-)
napewnoe każda z Was niedlugo wstawi taki suwaczek trzymam &&&&&&&&&& :tak:

Anaber ,a juz myslalam ze z moim wzrokiem jest cos nie tak..;-)
Karla fajna taka parka blizniat,ale fakt..samemu bez pomocy rodziny mogloby byc ciezko..,
u mnie moje smyki chcialby abym miala blizniaki,bo cora chce siostre a syn brata..,ale fajnie jak bede chociaz w pojedynczej ciazy...

DZIEWCZYNKI DZIEKUJE JEDNEGO SYNKA WYSLALAM DO BABCI NAJMLODSZY TO ZE DZISIAJ NIE SPAL TO PADL PO 18 A MY Z MEZEM ZROBILISMY SOBIE SPONTANA :tak: NO I MAM TERAZ SPONTANA W PAMPERSIE :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: DUPA DUPA DUPA :angry::angry::angry:

dziewczyny poradźcie mi jakie kupic testy owu , od którego dnia sprawdzać i POMÓŻCIE Z NPR- dla mnie to czarna magia:baffled:

no właśnie katrina a miało być tak pięknie hmmmm......a on się poddał tchórz bez walki! normalnie oddał sprawę walkowerem!!!!!!!!!!

losiczka więc właściwie równo zaczynamy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
nom jestem znowu ogarnełam mieszkanie, zrobiłam kolacje M. ogląda mecz także mam kompa dla siebie :-) tylko musze prace pisac i jak tu zaglądam to nic mi nie idzie, a ciągnie mnie tu strasznie:-D

Do góry