reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Wiecie co dziewczynki :-)
Byłam dzisiaj na zakupach w Tesco i oczywiście moje nóżki powędrowały do regału z testami ciążowymi :-p No i znalazłam nowy test pepino paskowy o czułości 10 mIIU/ml koszt 4,99zł.:-):-):-) Zobaczcie, może u siebie też macie :-p

roza witaj i powodzenia w przechytrzeniu męża :) :happy::rofl2:

reklama
Suonko :-) jakoś kurczę nie mam sumienia tego zrobić .. a chciałabym

Wiecie jak bym chciała zeby mąż naciskał na mnie:-)

Właśnie czytam o tym co piszecie na temat badań - niestety trochę kosztują, a ja też chodzę prywatnie do gina i nie powiem koszta ciąży mnie przerażają, ale czego się nie robi aby mieć dobrego lekarza no i zaufanie.

Czesc dziewczynki witajcie w niedzielne popoludnie. U mnie humor srednio-ciekawy wciaz jestem zmeczona aczkolwiek nie spiaca, chyba brak jakis witamin, noi niechec do czegokolwiek.

Co do tematu rybek ja bardzo lubie choc czesciej jadamy jednak miesko. Nie znosze zabijania zwierzat ale jesc bardzo lubie - hmm chyba taka natura czlowieka miesozernego sie oddzywa.

Losiczka 3mam kciuki za kombinacje alpejskie w kierunku powicia malej kobietki :)

Roza - witaj

Suonko87 - a ja durna przekorna baba nie wytrzymalam i zrobilam test i to jeszcze popoludniu, bo mnie juz wkurzylo bieganie co 20 min do wc - noi coz wynik oczywisty , bo 1 kreska ale brak cierpliwosci zwyciezyl. Do @ jeszcze 5 dni wiec moge sie tylko ludzic ze to za wczesnie - ach glupia ja glupia.

Buziaki dla calej reszty kobietek

suonko jutro dwie kreski jak nic beda !!!!!!! Tylko daj znac szybciutko

roza witaj kochana

MARYSIU DZIEKUJE ZOBACZYMU CO Z TEGO WYJDZIE
:sorry:

PIATECZKO WEJDZ W USTAWIENIA TWOJEGO CYKLU POTEM USTAWIENIA OBSERWACJI I PO PRAWEJ STRONIE NA SAMYM DOLE USTAW DODAWANIE KOMENTARZY DLA WSZYSTKICH BEDZIEMY MOGLY PISAC POD TWOIM WYKRESEM :-)

Ostatnia edycja:
Losiczka cześć:-)

Marysia oj chyba za wcześnie:-) ale cóż ja też bym chciała wiedzieć jak najszybciej.
Mi w dniu spodziewanej @ nie wyszedł, dopiero po tygodniu więc nie wszystko stracone. Trzymam kciuki:-)

No coz jak ktos w goracej wodzie kapany to sie pospieszyl - pozostaje mi czekac i miec nadzieje. Przy pierwszej ciazy nie wpatrywalam sie w zadne objawy i juz myslalam ze @ przyszla a okazalo sie to tylko plamieniem noi dopiero zrobilam test wiedzac jaki bedzie prawdopodobnie wynik :) No coz teraz czlowiek sie oczyta,stara sie i wyczekuje az w koncu zaczyna szalec. Tyle ze wtedy bolaly mnie piersi po raz 1 w zyciu a teraz nie, wiec pewnie i tak trzeba bedzie szykowac sie na kolejny cykl.

reklama
Do góry