reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

TAK MI PRZYKRO :-:)-:)-( MYSLALAM ZE TOBIE SIE CHOCIAZ UDALO ALE JAKBY CO TO GLOWA DO GORY RAZEM ZNOWU BEDZIEMY SIE STARAC:-) TZN TY SIE BEDZIESZ STARAC JA KOMBINOWAC:sorry:

reklama
a mnie mąż ciągle przepędza od kompa na zmianę z córką:wściekła/y:

Souonko kurcze szkoda ze zapowiada się okres...

Marysia he he mnie też nigdy piersi nie bolą przed okresem więc jak zaczęły to już wiedziałam co się święci

Róża - na dole posta jest opcja edytuj żeby nie było posta pod postem

ja idę kąpać młodego i na wszelki wypadek zmierzę mu gorączkę, wprawdzie śmiga jak perszing, ale jutro do przedszkola go nie puszczę :confused2:

hejka dziewczynki :) nadrabiam posty....
tak naprawdę zajrzę do Was jutro- mam sporo pracy jeszcze ... :( dzisiaj w ogóle ciężki dzień...

suonko przykro mi :( :-(
witaj Roza_

dziewczęta myślami jestem z Wami ... :* do jutra.... a tak na 100% zajrzę pewnie we wtorek wieczorem... bardzo się denerwuję :-( mam doła lekkiego i nie za bardzo mogę się skupić na wielu rzeczach... DO PRACY JAKIEŚ ZESTAWIENIA mam zrobić... bleeeeeeeeeeee :-(
we wtorek jak wiecie usg... które ma wykazać serduszko :-(

TRZYMAJCIE SIĘ :* jestem.... :-)

reklama
Suonko przykro mi :-(
Marysia trzymam kciuki za 2kreseczki ;-)
Piateczka co masz z internetem,mi od jakiegos czasu szwankuje BB,stale mnie wywala i musze sie co chwiel logowac :wściekła/y:
Lorelain zdrowka dla mlodego ;-)
tak najadlam sie tych klusek,az myslalam,ze pekne..dzieciaki tez jadly az im sie uszy trzesly :tak:..a teraz kiedy czas na kapanie,to tata z nimi wariuje..,dam im jeszcze chwile,bynajmniej mam czas na BB ;-)...a halasuja..oszalec mozna .
Bietka a o ktorej masz to usg ??..trzymam &&&&& kochana,abys uslyszala bijace serduszko swojego malenstwa !!!

Do góry