reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
iwet moim zdaniem od 10 dnia.

Na innym wątku dwie dziewczyny były pewne że będą miały synków bo trafiły w samą owulkę a obie będą miały córeczki:)

Ciekawe co u mnie będzie bo ja też tak myślałam że chłopak bo w owulkę trafione:)

Witam was Kochane w wtorkowy ranek :-) wlasnie zjadlam sniadanko grahamke z bialym serem i zodkieweczka :) i tez mysle na d obiadkiem ale chyba zrobie filet z kurczaka suroweczke z kiszonej kapustki i i jakis gotowy sosik z winiar kupie a sobie ugoruje w mikrofali w warzywakach ....:tak: Modlen : wiesz ja zawsze wygladalam na strasza , pamietam jak mialam 16 lat a karzy mi muwil ze mam 22 min. i nikt nie mugl uwierzyc i musialam pokazywac legitke szkolna .... casami to dobrze bon zawsze sie kupilo cos co komu trudno bylo hehehe :-):-) trzymaj sie i ciesze sie razem z toba wydaj mi sie ze dwie krechy beda jak nic .... anle nie zapeszajmy zycze wytrwalosci do testowania , tez bym takm chciala :-)

Katy- może jutro, a jak nie to w sobotę :(((((((((((
Viola- ja u Ciebie stawiam na synka:p
piąteczka będziesz zmieniać kolor czy zmieniać fryzurkę ??????????

ja sie tylko melduje..;-)
rano 2razy odwiedzilam i przytulalam kibelek..maz mowi,ze jestem zasiana,jak nic..oby mial racje,bo to ze wymiotuje,to nic pewnego rownie dobrze,mogl dopasc mnie wirus..pozostaje czekac..teraz lecze sie herbatka mietowa,a na obiad robie zupke jarzynowa..moze ona wyleczy moj zoladek..
pozdrawiam wszystkie cieplutko..:tak:

DZIEWCZYNKI I TAK MAM ZAMIAR ZROBIC TZN PRZESUNAC O POL DNIA ZAWSZE KONCZYLAM NA 9,5DC TERAZ PRZESUNE NA 10 ALE RANO TZN ZASKOCZE MEZUSIA PRZED WYJSCIEM DO PRACY HE HE CHYBA MI SIE NIE OPRZE :sorry::sorry::sorry: DAM SOBIE 3 CYKLE PAMIETAJCIE ZE Z 11,5 DC MAM 3 SYNOW:-)

ILONKO JAK MI SIE PODOBA TWOJ KOLOROWY WYKRESIK NIEROZUMIEM DLACZEGO SPISUJESZ NA STRATY CYKL ZAKONCZONY 3 DNIAMI PRZED OWU PRZYPUSCMY ZE DZISIAJ BYLA OWULKA TAK SIE PLANUJE DZIEWCZYNKE HE HE MASZ PIEKNY SLUZ WIEC JAKBY CO TO DOCZEKAJA SKUBANCE HE HE
U MNIE SLUZU TYLE CO KOT NAPLAKAL I WKURZAM SIE BO PRZED STARANIAMI TO PLYWALAM W SLUZIE A TERAZ TYLKO UCZUCIE MOKRA A SLUZU NIET :-(
MADLEN:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Losiczka ale ja wiem ze nic z tego nie bedzie, z tego co zauważyłam musimy sie w owulację wstrzelić abym zaszła a tak to juz wiem ze sie nie uda!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem tego pewna nawet na 300% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:((((((( no trudno sie mówi :( czekam teraz cierpliwie na @, ale wkurza mnie to ze przez 2 tyg nie będe miec nawet cienia nadziei, ehhhhhhh :((((((

wstawiam ciągle sygaturki a nadal ich nie mam, :(( coś mi sie naprawe knoci :(

ILONKO ETAM TAKIE GADANIE PREDZEJ TY ZAJDZIESZ I URODZISZ A JA NADAL BEDE KOMBINOWAC:sorry:
DZIEWCZYNY ZIMY JESZCZE NIE MA A JA JUZ 2LITROWE SLOIKI MIODU WYPILAM :-p TAKA SLODKA DZIEWKA JESTEM ZE JAK MA MAZ SIE NIE SKUSIC

reklama
losiczka skusi się jak nic. a tym bardziej z rana. oni mają wówczas podwyższony testosteron, więc trochę wdzięku i już zachowują się jak jelenie na rykowisku ha ha

ilonka mam zamiar tylko nieco odświeżyć fryzurę i koniecznie farbę- bo siwiutka jestem niestety. tylko,że plany mi się zmieniły w ostatniej chwili i nie mam z kim maluchów zostawić, więc fryzjerka przyjdzie do mnie po południu

Do góry