reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Piateczka to idz i lataj,ja zaraz polatam w kuchni przed moim,chyba ze znowu zacznie mnie mdlic,to dam mu buzi i pojde spac
dobranoc..,do jutra :-)

WITAJCIE DZIEWCZYNKI
NO ALE SOIBIE WCZORAJ POSZALALYSCIE KOCHANE USMIALAM SIE DZISIAJ NIE ZLE :-):-):-)
PIATECZKO TY LATASZ MEZUSIOWI PRZED MONITOREM GOLYM TYLKIEM UWAZAJ ZEBY MONITORU NIE ZACHLAPAL ZE SWOJEJ STRONY HE HE :happy::happy::happy:
MADLEN PEWNIE FASOLKA DAJE ZNAC ZE JEST :tak::tak::tak:

MILEGO WTORKU

losiczka kurcze! coś mi uświadomiłaś! teraz juz wiem dlaczego M ma jako wygaszacz ekrany blondynki , które gąbką myją ekran!!!!!!!!!!! że też ja wcześniej na to nie wpadłam!

DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM

cześć dziewczynki :-) ale tu wczoraj było gorąco :-D hehe
kurcze mam nadzieje,że nie zaszkodzi fasolce ta nospa 6 tabletek dziennie:szok: ludzie ja brałam 2 lub 3 to już się martwiłam,że za dużo:hmm:

Witam sie i Ja :))))))))))))))))Ja też sie uśmiałam z Was kochane heheh !!!!!!!!!!!!!!! szalone kobietki :) agnes jak dzis tempka?????????????anaber nospa nie zaszkodzi na pewno :))))losiczka widzę ze sie małpa kończy......niedługo trzeba zacząć działać :p miłego dnia kochane :)))))))))))))))))))))

PIATECZKA HE HE MOJ TO MIAL PRZEZ PEWIEN CZAS TAPETE ANGELINY JOLI :sorry:

ANABER NIC CI KOCHANA NIE DORADZE KOMPLETNIE NIE ZNAM SIE NA BRANI LEKOW W CIAZY JAK BYLAM W CIAZY Z NAJMLODSZYM TO MECZYLAM SIE Z BOLAMI PRZUCHA BO NIE WIEDZIALAM ZE MOZNA BRAC NOSPE :-(

ILONKO WYMYSLAM DIABELSKI PLAN ;-);-);-)

reklama
PIATECZKO POWIEM TAK JAK ZADZIALA TO WAM POWIEM :tak::tak::tak: MOZE MEZUS PODCZYTUJE JAK NIE WIDZE WIEC NIC NIE MOWIE BO SIE NIE UDA ;-) ALE JEDNO CI MOGE POWIEDZIEC WYOBRAZNIE TO JA MAM OJ MAM WIEC ZROBIE WSZYSTKO ZEBY TE JEGO MALE SKUBANCE HE HE ZNALAZLY MOJE JAJECZKO HO HO !!!!

ILONKO GDZIE TWOJE SUWACZKI ?????

Do góry