reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

dziekuje kochane :-)..
nie chce sobie wkrecac..ale to czekanie mnie dobija...bo nie wiem,co jest grane..moze cos w powietrzu jest..wole tak sobie mowic,niz fiksowac,a potem bol rozczarowania..zobaczymy jak bede czula sie jutro...a na razie laze i se cycki ogladam..ale sa bez zmian ;-)

reklama
DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!! MÓJ M JEST BOSKI!!!!!!!!!!!!!!!
TERAZ TO SIĘ ROZWYŁAM!!!!!!!!!!!!!
POWIEDZIAŁAM MU O TYM , ZE DAJEMY TU SOBIE RÓŻNE SUGESTIE MUZYCZNE- WIECIE CO MI ZROBIŁ??????????? PADAM PO PROSTU!!!

ROZMAWIAM Z NIM NA SKYPE- A ON DO MNIE - ZAMILCZ KOBIETO! JUZ MIAŁAM SIĘ WKURZYC! a ON- BIERZE GITARE I SPECJALNIE DLA MNIE LIFE UTWÓR SDM- ZNÓW PIATA NAD RANEM!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Madlen Ja tez moje podpatruje codziennie ;-)....tak na wszelki w zeby zobaczyc jak sie zmieniaja:-D Bo juz i tak mi nie urosna:no:......a moglyby :-D
A ktory masz dien cyklu i ilo dniowe???

Piateczka
skad tys wydarla takiego aniola ......ja sie pytam skad??? :-)

No na lisa to wersja chyba nie dla nas................moj m mnie uswiadomil, bo ja chyba sobie liski pomieszalam :eek:

Na lisa .....czai sie cala noc a rano ucieka :-D

Dawaj, dawaj :tak: tego pajaka moze go dzis wykozystam

[h=3]
(sonety „Daphnis w drzewo bobkowe przemienieła się” oraz „Na trupa (II)” tudzież „Na różę” pomijamy)
[/h]
Leży sobie ale nie wie po co leży
Jak odarte z kory drzewo Dafnis biała
Chociaż śnieży to nie sięga do odzieży
W drwa zrąbana lecz nie całkiem zbyta ciała

Może leży by nam rosło i pęczniało
By nam było choć nie wiemy czy by było
Może liczy że się zatli co zetlało
Wyśni drzewu co się drzewiej nie przyśniło

Może wzruszy gałęziami poruszona
Może soki znów popłyną świeżą śliną
Kiedy sprytnie o żyrandol zaczepiona

Szelka będzie dla nas liną i sprężyną
Może grymas do jej twarzy się przybłąka
Gdy spuścimy się z sufitu „na pająka”

Katy chyba 23,a cykle..hmmm u mnie to roznie,ostatnio bylo 32-35,ale wczesniej zdarzaly sie 26-28..,owu powinna byc 10,ale jesli znowu cos sie przesunelo,to byla wczesniej..no nic czekam...jutro robie sobie glodowke ,zeby wykluczyc wymioty jesli sa od jedzenia..
to moze jak u was byly takie waryjacje,to sie cos wykluje?? &&&&&
Piateczka ale ty masz kochanego meza ;-)
ja nie wiem co to na pajaka,ale te wasze pozycje b.mi sie podobaja,nawet moj m je lubi ;-)

reklama
a serio. polska literatura jest pełna hmm swiństw!!!!!!!!!!!1

taki fredro, kochanowski czy tuwim to tylko jedni z wielu o myślach eeeeee........... grzesznych i.......... śmiesznych:-)

Do góry