P
piąteczka
Gość
agnieszka mało się nie posikałam ze śmiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps ja cykl 2
ps ja cykl 2
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też czytałam o tej dziewczyniepotworne:-
-(
(((((( tez sie poryczałam ale jednak bardziej ryczałam gdy dziewczyna z wątku gdzie sie udzielam po poronieniu i gdzie sie udzielałam jak tylko moge , straciła dzieciatka Bliźniaki w 21 tyg ciązy, potem zaszła w ciązę pare dni temu urodziła synka ale po porodzie coś sie stało, dziecko było owinięte pępowiną, okazało sie ze miało problemy z płuckami lekarze dawali maleństwu 40% na przezycie, i to dzieciątko zmarło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mogłam sie otrząsnąć po tym, i do teraz nie mogę !!!!!!!!!!! troje aniołków w niebie mają
(((((((((((((((((((((( ale to życie jest nie fer !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-
-
-
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( DOBRANOC :*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*

;-)..oby strzal byl trafiony !!! &&&&
...
wiesz co Madlen najlepsze jest to ze jak sie dlugo planuje to potem jakos ochota odchodzi.
..........................no ale jakos wykrzesalismy z siebie troche entuzjazmu i w koncu jak sie rozkrecilismy to z pozycji to bylo cale ZOO

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A ktory to dc u ciebie ze masz takie objawy???