anusia88sc
Fanka BB :)
roza : powiem ci ze wsumie dlugo bo 13 mcy. Nadrabiam przed polodniowe posty i bede niebwaem na biezaco sie dzialo jak mnie nie bylo kochane moje kolerzanki;-):-);-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

;-)LOSICZKA :WIESZ MOZE MWZUS TWOJ MIAL ZLY DZIEN W PR INIE MIAL NA I SIE WYZYC I TAK NIECHCACO CI TAK POW .... WIESZ JAKTO MEZCZYZNI ZAWSZE SIE MUSZA NA KIMWYZYC JAK COS IM NIE POJDZIE PO ICH MYSLI LUB KTOS ICH WKURZY W PR ... MUJ TEZ TAK MAM W WIELU INNYCH SPRAWACH JA JA WTEDY MU OD[POWIADAM ZE JAK MA ZLY DZIEN TO ZEBY SIE WCALE NIE ODZYWAL DO MNIE JAK MI MA POSUC NASTRUJ HEHEH I SIE USPOKAJA WTEDY:-):-)
ATAK OGOLEM KOCHANE TO TERAZ TAKI OKRES PRZEZIEBIEN I GRY NAGLE SIE ZROBILO B. ZIMNO ZE POSTOI SIE KILAK IN I CZLOWIEK MARZNIE WYJDZIE Z CIEPLEGO ZGRZEJE SIE I GRYPKA GOTOWA I NASZE DNI TEZ SIE OPUZNIAJA NAKTORE TAK BADZIO CZEKAMY GLOWY DO GORY