reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Bietka dokladnie grunt to rozmowa. Musicie sobie spisac wszystkie za i przeciw czy warto wywalic dosyc spora kase za prywaciarza jesli jest na w zasiegu reki lekarz z powolania i to przez nfz

reklama
Katrina ja też nie wymiotowałam miałam tylko nudności.Jeszcze tydzień i skończymy 1 trymestr, z jednej strony się dłuży ale jak się spojrzy z drugiej strony to szybciutko zleciało.:)

Bietka
jakby mi tyle strachu napędziła to już bym do niej nie poszła w końcu to nie grypa tylko dzieciątko

Jak ja wam zazdroszczę viola, bietka. a z dzieciątkiem nie można eksperymentować tylko wybrać najlepszą opcję. a ten lekarz u którego byłaś prywatnie nie przyjmuje nigdzie na kasę chorych?? ta moja lekarka też ma prywatny gabinet, ale ma też godziny w przychodni. co prawda trzeba bardzo wcześnie być żeby się zarejestrować, ale zawsze to na nfz.

Witam Was dziewczyny:-)
Dawno,dawno mnie tu nie było ale jakoś nie było czasu:no:
Mała trochę chorowała i 2 razy przyniosła wszy ze szkoły buuuuuuu masakra.
A u Nas zmiany:-):-):-)
Mam dużżżżo do nadrobienia,żeby się dowiedzieć co u Was kochane słychać:-)

DZiewczynki posuzcie podpowiedzia bo moja glowka szfankuje i mysli ze jest w ciazy czy niedawno przebyta zgaga, tempa np dzis rano 35.8 , potem okolo poludnia 36.4 i pod wieczor 36.7 i rozne smaki na jedzonko , i rownierz bol prawego jajnika ... moze byc objawem wczesnej ciazy ? mam takie przeczucie kobieta niby czuje jak to sie juz stalo ale jak naprawde sie caly czas o tym mysli i muwi to i tez moze byc poprostu nalug myslenia o tym i wmawiania sobie nie obecnej rzeczywistosci ??? Prosze pomuzcie bo niedje mi to spokoju ta temka szczegulnie ze jesetem juz po dniach plodnych ..... :eek::eek:

ania jezeli mierzysz regularnie temp to niestety ale liczy sie tylko ta mierzona zaraz po przebudzeniu bez wstawania z wyrka, temp w ciagu dnia zawsze rosna dlatego nie powinnas sie nimi sugerowac najlepiej jak zalozysz sobie taki kalendarzyk na necie jak dziewczyny maja no i temp podwyzszona dluzej niz 14 dni z tego co kojaze moze oznaczac ciaze ale to i tak nie daje pewnosci bo moze spasc kilka godzin przed @

ale ja expertem w tej dziedzinie nie jestem ilonka najlepiej sie w tym orietuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Violapop
no właśnie bardzo mnie zraziła !!!! tym, co powiedziała...
ehhhh .... :-)sprawa jest do przemyślenia :)
Roszpunka nie przyjmuje na kasę chorych :( ale pracuje w szpitalu

miłej nocki, żegnam się bo oczy już mi się same zamykają - a o 5 do pracy :( wstajemy... :wściekła/y:
nie znoszę budzika rankiem :wściekła/y:

miłej i owocnej nocki :* :-) do jutra

reklama
Dobry wieczor dziewczyny, rzadko sie oddzywam - w sensie mało pisze ale za to codziennie Was czytam - tak tez mam w zyciu, widocznie taka moja natura lubie sluchac i obserwowac za to mowic znacznie mniej :) co nie znaczy ze jest mnie z Wami mniej.
Ciesze sie ze u ciezaroweczek wszystko toczy sie dobrym torem a za staraczki 3mam mocno kciuki.
Ja @ powinnam miec 18 a dzis w pracy nagle cos sie polalo i okazalo sie ze to jakies brazowe plamienia czego wczesniej nie mialam a juz napewno tak krotkich cykli. Poza tym nic sie nie dzieje zadnych objawow ani ciazowych ani okresowych i nie bardzo wiem co myslec eh. Buziaki dla wszystkich.

Do góry