Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
JA WSTAJE O 4 RANO ZEBY TYLKO MEZOWI ZROBIC MALE SNIADANKO I KAWKE I WIEM MNIEJ WIECEJ JAK SIE WSTAJE O TEJ PORZE, I POTEM DALEJ KLADE SIE LULU . MILEJ NOCKI I DO ZOBACZONKA NIEBAWEM . JA TEZ SIE JUZ ZEGNAM Z WAMI DZIEWCZYNKI , DO ZOBACZENIA JUTRO PAPATKI I BUZIOLE , MILEJ NOCKI I BOBOSEXIKOW DLA TYCH CO W OBECNYCH DNIACH SIE STARAJA :-);-)
a ja tez bym chciała córe ale jakos tak nie patrzymy strasznie zeby w owulke i koło niej nie serduszkowac;-)zobaczymy co wyjdzie jak to mówią co Bozia da to Ksiądz ochrzci:-)

anusia ja nigdy nie wstawalam rano,zeby mezowi zrobic kanapki,chyba ze akurat sie przebudzilam..chyba wyrodna zona jestem
aneczka na zaparcia,ktore sa czesta przypadlsocia w ciazy,dobrze jest jesc rano kiwi,nawet 2 ;-)
agnieszka widze,ze tempka wysoka..oby caly czas byla taka sama i nawet nie probowala spasc !!! &&&&&