reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ada - ogromniaste gratulacje!!! a jak długie miałaś cykle? celowaliscie w owulacje czy na dziewczynkę? Na kiedy wypada Ci termin?

reklama
witajcie piąteczkowo,

Losiczka -
" kombinuj dziewczyno..." i tak trzymaj!!!

piateczka -
normalnie, aż Ci zazdroszczę, mój mąż to teraz taki cykor, żeby mnie nie uciskać, dzidzie zgniecie (ciekawe jak??),

lorelain -
a ciasto z mega kwaśnymi owocami (wiśnie lub agrest) tez serwujesz? zjadłabym, ale nie bardzo słodkie, coś nie bardzo mnie jeszcze słodycze kręcą,

Gratulacje!!! dla następnej przyszłej mamusi.

ada- gratulacje

losiczka, piąteczka- nie róbcie tak, bo sobie krzywdę zrobię jak bedę za każdym razem z krzesla spadać kiedy was czytam :confused2:

losiczka- mężczyznom często sie wydaje, że nie mają ochoty, ale jeszcze nie wiedzą jakie kochane maja partnerki który im uzmysłowią jak bardzo się mylą :)

piąteczka- z Twoich przepisów najbardziej podoba mi się ten na dwa uda :-D a moje ciasteczka szlag chyba trafił... wrrr....

a gdzie madlen i katy?

oki katy się znalazła jak pisałam. :) gdzie zatem madlen?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AGA Jaś ogólnie wstaje przed 8 ale dziś spał jak widac dość długo , co mnie wręcz cieszy:) bo dzien szybciej zleci, dopiero co wstałam a juz tak godzina, a jutro wraca mężuś,ale sie za nim stęskniłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!ADA gratuluję, :):) kupowałas na allegro testy czy w aptece????? jak na allegro to daj link jak byś mogła :) coraz wiecej fasolek u nas !!!!!! fajnie !!!!!!!!!!!!! co do tych wpadek to ja strasznie żałuję ze nam sie to nie udało nigdy , ehhhhhhh... bez stresu, bez tej całej szopki , pyk i bach :D na jedno dobrze ze małego planowaliśmy po slubie itd, bo u mnie wśród znajomych panuję opcja ze jak dziecko przed ślubem to potem ten slub wymuszony bo dziecko itd, no ale teraz to bym chciałam taką wpadkę zaliczyć, ale chyba juz za późno hahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KatyB,dziękuję ci bardzo za te słowa...wiele dla mnie znaczą ja wiem że może panikuję i popadam ze skrajności w skrajność ale jak człowiek jest sam i nie ma z kim pogadać to bije się z myslami.Mój M pracuje od rana do wieczora a po za tym on jest tak przewrażliwiony że jak tylko jęknę to panikuje bardziej niż ja.
Masz rację jak mama przyleci będzie zupełnie inaczej.Dzięki kochana

katy już Cię zauważyłam kochana :cool2:

chyba się minęłyśmy na zakręcie :-p

silene- katy ma rację- ale właśnie na takie różne rozterki dobre jest to forum, bo kto cię zrozumie lepiej jak druga kobieta która przeżywa dokladnie to samo co Ty. :)
Zobaczysz, że jak mama przyleci to się uspokoisz- one chyba są tak zaprogramowane że poza opcją wkurzania maja też opcję wyciszania nas i uspokajania kiedy jest to potrzebne :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karol-in-a rzeczywiscie minelysmy sie:tak: ja tak wpadam tu jak tylko moge. Czasami mam szanse zabrac laptopa, tak jak dzisiaj do pracy, co prawda prace juz skonczylam ale musze jeszcze troche posiedziec i posciemniac :-D wiec smigam sobie teraz po BB ;-)

Silene moja mama kiedys zrobila mi niespodzianke, mialam urodziny i przychodze z pracy do domu a ona siedzi w kuchni :szok: oczy wtedy mialam jak dwufuntowki :szok: :-D

Ilonka widzisz ja z moim m wpadlam (tzn termin slubu byl 2 miesiace pozniej zarezerwowany) ale jak sie okazalo ze zaszlam w ciaze to przyspieszylismy.....zeby tak po Bozemu bylo:tak:. I powiem ci ze do dzisiaj pluje sobie w brode ze nie poczekalam z tym slubem bo ten caly stres mnie zjadl od wewnatrz i napewno przyczynil sie do ze moj aniolek odszedl w 21 tc a dokladnie miesiac po slubie
Ale juz tego nie analizuje bo nie chce sie sama obwiniac, zeby nie zeswirowac. Teraz mamy nowy etam i jest ok ;-)

Ada to teraz juz takie pelnoprawne prosto z ang CONGRATULATIONS !!!!

reklama
KatyB,ale jazda ja bym zemdlała normalnie.Ostatni raz widziałam mamę 2 lata temu i już się doczekać nie mogę.Jesteśmy bardzo związane emocjonalnie codziennie dzwonię do niej,a teraz tak strasznie mi jej brakuje.

Do góry