reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

sielne napisz jak ty i corcia czujecie sie ,
losiczka milego plywania ;-)
mi osobiscie nie podobaja sie takie choinki :no:..fajne sa,ale w sklepie na wystawie..w domu musi byc duza,zywa,kolorowa..:-),wtedy widac,ze sa swieta..a ta taka jakas.........nie dla mnie.:no:
milej niedzieli ;-)

reklama
Witam kochane.

Silene, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze u ciebie. Jak mieszkałam w Anglii to moja siostra w ciąży była. Sama też wiem jak to jest tam ze służbą zdrowia. Jak pójdziesz do szpitala to przyjmują cię jakieś pielęgniary i nawet się z lekarzem nie zobaczysz jak nie jesteś w bardzo złym stanie. Mojej siostrze na bóle brzucha w ciąży przepisali paracetamol, jak miała zapalenie piersi po porodzie to też paracetamol... u nich paracetamol jest dobry na wszystko. Śmiejemy się, że nikt nie potrafił odkryć panaceum, a Angolom się udało :-)

Druga sprawa, to że do 12tc oni nie uznają tej ciąży i jak coś jest nie tak, to zostawiają to naturze:crazy: A jak kobieta straci ciążę w tym czasie to dla nich jest całkowicie normalne...

Moja siostra co 3, 4 tygodnie latała do Polski do gina na badania...

Ostatnia edycja:
Witam kochane :) Silene mam nadzieje ze TY jak i córa sie czujecie dziś dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! losiczka miłego pływania słońce :):):):) zagubiona - fajna ta choineczka :) mnie sie podoba :) Ja się dziś bardzo dziwnie czuję. a raczej jest strasznie słaba, senna i od rana mnie męczą mdłości, wiec chyba ja sie czymś zatrułam albo nie wiem co....:(:(:(:(męża od rana wkurzam, raz jestem zadowolona a raz mnie wybucham.... hehe biedny facet, mam nadzieje ze do jutra ze mną wytrzyma hihihihi :) hormony mi chyba buzują za bardzo ;/ hehe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!miłego popołudnia kobietki :)

Czesc dziewczynki

ja juz wrocilam z bazaru bo mamy tutaj co niedziele . Co prawda nie kazdy lubi tam chodzic no ale ja tam lubie.;-)
Zwlaszcza dzisiaj kupilam koc-plaszczyk dla taty nowiutki , korzuszek z Gapa nowiutki dla chrzesnicy mojego m za £5
Nowy komplet dla dziewczynki, noworodka bo moja mama ma chrzesniaka ktoremu na dniach urodzi sie dziopka
W srodku jest album, grzechotka srebrna, malenka poduszeczka i ksiazeczka do ktorej wpisuje sie wszystko zwiazane z dzieckiem za £7

A wczoraj w Lidlu kupilam zestaw do Karaoke dla mojej kochanej Zuni ma 4 latka le pieronek maly taka ma pamiec do tekstow i niesamowicie pieknie spiewa wiec prezent to strzal w 10tke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kosztowalo tylko £15

No a jak tam nasza Silene sie czuje dzisiaj??? A corcia???

Roszpunka wiem o czym mowisz ja tez latalam caly rok do lekarza do Pl co 1.5 miesiaca

Madlen a ty tu chyba jeszcze zagladniesz, co????

KatyB ja też uwielbiam takie targi. Jak byłam w Anglii to nieraz w niedzielę udało się obskoczyć kilka carbootów w okolicy. Brakuje mi tego strasznie, tym bardziej, że można wynaleźć prawdziwe cudeńka za parę pi... :yes: A w polsce drożyzna...

Hej dziewczynki chwilke mnie nie bylo wiec mam sporo do nadrabiania. Niestety w tym cyklu sie nie udalo plamienie dzien pozniej przerodzilo sie w @, 2 dni wczesniej niz powinna ale przyszla. U nas wszyscy znow chorzy nie wiem co to sie dzieje ze co chwilke cos sie przyplatuje.
Gratuluje nowym ciezaroweczkom i 3mam kciuki za kolejne a moje nowe dane do tabelki 3 cykl i 13.12 , jak nadrobie stos str ktore zapisalyscie to sie odezwe buziaki

Marysia - przykro mi że się nie udało , ale będziesz mieć piękną niespodziankę na święta ;-)

ja dzisiaj wybrałam się z mężem na "Zmierzch" ...nie polecam żeby iść aż do kina, wystarczy obejrzeć na kompie :confused2: ... wszyscy śpią a ja zaraz mam zamiar zrobić porządek w pokoju Matiego.

Jutro będę miała chwilę prawdy bo wybieram się do laboratorium zrobić Beta HCG. Czy do tego badania trzeba być naczczo i o jakiej porze dnia najlepiej zrobić ?

Witam dziewczyny.
Z małą już dobrze.
ZA to u mnie prysło szczęście,nadzieje i marzenia.
O 5.30 w szpitalu dowiedziałam się że już po wszystkim.Jestem zdruzgotana.

Silene - mój Boże..... tak mi przykro, nawet nie wiesz jak bardzo :( bo wiem co teraz czujesz co teraz przezywasz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to takie nie fer :( :( bądz silna i dzielna teraz choć wiem ze to nie takie łatwe !!!!!!!!!!!!!!
zaczęłaś w nocy bardziej krwawić?????????????? :(:(:(:(:(
Kurcze,,,, dlaczego ?????? :(((((((((((((((((

reklama
Do góry