reklama
Silene
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny że myślami jesteście ze myślami jesteście ze mną to pomaga naprawdę.
O 3 w nocy dostałam bardzo silnych bóli i krwawienia zanim dojechaliśmy do szpitala byłam od dołu cała we krwi,tam na poczekalni czekaliśmy jeszcze 45 minut także koszmar.
O 3 w nocy dostałam bardzo silnych bóli i krwawienia zanim dojechaliśmy do szpitala byłam od dołu cała we krwi,tam na poczekalni czekaliśmy jeszcze 45 minut także koszmar.
-Lorelain-
o matko ...nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić...strasznie współczuję:-(
Katy - dla czego betę można dopiero w dniu spodziewanej @? ... w dniu @ to mi już z moczu wyjdzie a przecież we krwi hormon jest wcześniej.
Katy - dla czego betę można dopiero w dniu spodziewanej @? ... w dniu @ to mi już z moczu wyjdzie a przecież we krwi hormon jest wcześniej.
KatyB
Wiesz Madlen sama nie wiem ile ten cykl bedzie mial ale zaznaczylam 30 dniowy wiec powinnam miec 26.11 ( dzien po moich imieninach
zobaczymy czy dostane mily prezent czy ten co dostaje co miesiac
)
Ostatnio mialam 27 dni wiec nic nie wiadomo, ale patrzac na wykres 16 dc mialam test owu na plus, wiec mysle ze tym razem powinno byc chyba
27-28
Dobrze licze ????????????????????????????????????????????16go test na plus czyli owu 17-18 dodac do tego 14 dni to chyba wychodzi 16-27
Lorelain raczej sie nie zaleca....ale wiadomo jakie my kobiety jestesmy niecierpliwe, a zwlaszcza ja!!!!
Podobno az 30 % ciaz ronimy w terminie spodziewanej @ jesli mozna uzyc takiego slowa to jest to" naturalne "ronienie, a niektore kobiety wiedzac wczesniej juz sie ciesza, planuja a tu przychodzi termin i @ sie pojawia
Nie chce zeby ktos mnie zrozumial zle, bo chodzi w tym badaniu nie tylko o wykrycie wczesnej ciazy bo jak piszesz w dzien @ mozna test ultraczuly zrobic ale o to tez zeby sprawdzic prawidlowy przyrost hcg

Ostatnio mialam 27 dni wiec nic nie wiadomo, ale patrzac na wykres 16 dc mialam test owu na plus, wiec mysle ze tym razem powinno byc chyba

Dobrze licze ????????????????????????????????????????????16go test na plus czyli owu 17-18 dodac do tego 14 dni to chyba wychodzi 16-27

Lorelain raczej sie nie zaleca....ale wiadomo jakie my kobiety jestesmy niecierpliwe, a zwlaszcza ja!!!!
Podobno az 30 % ciaz ronimy w terminie spodziewanej @ jesli mozna uzyc takiego slowa to jest to" naturalne "ronienie, a niektore kobiety wiedzac wczesniej juz sie ciesza, planuja a tu przychodzi termin i @ sie pojawia
Nie chce zeby ktos mnie zrozumial zle, bo chodzi w tym badaniu nie tylko o wykrycie wczesnej ciazy bo jak piszesz w dzien @ mozna test ultraczuly zrobic ale o to tez zeby sprawdzic prawidlowy przyrost hcg
Ostatnia edycja:
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
silene jezu strasznie mi przykro:-
-
-(przutulam goraco straszna wiedomosc:-
-
-( ale nie uciekaj od nas jestem jestesmy z toba trzymaj sie cieplutko kochana
lorelain nie za wczesnie robisz te bete ??? Ale zycze zeby byla pozytywna :-) daj znac oczywiscie jak beda wyniki :-)
madlen katy cierpliwosci sloneczka wy to juz na koncowce cyklu a ja mysle czy uda mi sie jutro zbalamucic meza ;-)
a nasza piateczka to ladnie zaszalala ze zapomniala o nas :-(
ilonko uszka dorobione hi hi
lorelain nie za wczesnie robisz te bete ??? Ale zycze zeby byla pozytywna :-) daj znac oczywiscie jak beda wyniki :-)
madlen katy cierpliwosci sloneczka wy to juz na koncowce cyklu a ja mysle czy uda mi sie jutro zbalamucic meza ;-)
a nasza piateczka to ladnie zaszalala ze zapomniala o nas :-(
ilonko uszka dorobione hi hi
Madlen serduszkuję codziennie odkąd mam mojego m w domku, ale jak poparzysz na mój wykres to z tą tempką dzieją mi się jakieś cuda na kiju...:-( nic z tego nie rozumiem... wygląda na to że owulka była zanim wrócił, a może wcale nie było.... nic już z tego nie wiem. 
Silene to musiało być straszne, nawet nie potrafię sobie wyobrazić... brak mi słów pocieszenia... :-(
U piąteczki pewnie same serduszka na wykresie i nie ma miejsca na nic innego

Silene to musiało być straszne, nawet nie potrafię sobie wyobrazić... brak mi słów pocieszenia... :-(
U piąteczki pewnie same serduszka na wykresie i nie ma miejsca na nic innego

KatyB
Silene a co Ci w ogole powiedzieli??? Zrobili Ci jakies dodatkowe badania???
A swoja droga tez bym taka jedna france z druga posadzila i kazala im czekac na poczekalni tyle czasu w takiej dramatycznej dla kobiety chwili!!!! Normalnie zero godnosci dla nas!!!!
Tulimy Cie mocno Kochana z lezka w oku:-(
Losiczka a jaki masz plan na jutro ????
A swoja droga tez bym taka jedna france z druga posadzila i kazala im czekac na poczekalni tyle czasu w takiej dramatycznej dla kobiety chwili!!!! Normalnie zero godnosci dla nas!!!!
Tulimy Cie mocno Kochana z lezka w oku:-(
Losiczka a jaki masz plan na jutro ????
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
katy no musze zakrecic meza tak zeby jego zolnierzyki znalazly sie tam gdzie powinny byc ;-) bo on mi sie swiadomie wykreca od dzidzi wiec musze zrobic tak by zrobil to nie swiadomie he he ;-)
reklama
Podziel się: