reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Lorelain ty chyba pytalas o bete?
Nie trzeba na czczo i nie trzeba rano ale trzeba nie wczesniej niz w dzien spodziewanej @

reklama
Dzięki dziewczyny że myślami jesteście ze myślami jesteście ze mną to pomaga naprawdę.
O 3 w nocy dostałam bardzo silnych bóli i krwawienia zanim dojechaliśmy do szpitala byłam od dołu cała we krwi,tam na poczekalni czekaliśmy jeszcze 45 minut także koszmar.

o matko ...nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić...strasznie współczuję:-(

Katy - dla czego betę można dopiero w dniu spodziewanej @? ... w dniu @ to mi już z moczu wyjdzie a przecież we krwi hormon jest wcześniej.

Wiesz Madlen sama nie wiem ile ten cykl bedzie mial ale zaznaczylam 30 dniowy wiec powinnam miec 26.11 ( dzien po moich imieninach :-D zobaczymy czy dostane mily prezent czy ten co dostaje co miesiac:sorry:)

Ostatnio mialam 27 dni wiec nic nie wiadomo, ale patrzac na wykres 16 dc mialam test owu na plus, wiec mysle ze tym razem powinno byc chyba :eek:27-28
Dobrze licze ????????????????????????????????????????????16go test na plus czyli owu 17-18 dodac do tego 14 dni to chyba wychodzi 16-27 :cool:

Lorelain raczej sie nie zaleca....ale wiadomo jakie my kobiety jestesmy niecierpliwe, a zwlaszcza ja!!!!
Podobno az 30 % ciaz ronimy w terminie spodziewanej @ jesli mozna uzyc takiego slowa to jest to" naturalne "ronienie, a niektore kobiety wiedzac wczesniej juz sie ciesza, planuja a tu przychodzi termin i @ sie pojawia
Nie chce zeby ktos mnie zrozumial zle, bo chodzi w tym badaniu nie tylko o wykrycie wczesnej ciazy bo jak piszesz w dzien @ mozna test ultraczuly zrobic ale o to tez zeby sprawdzic prawidlowy przyrost hcg

Ostatnia edycja:
silene jezu strasznie mi przykro:-:)-:)-(przutulam goraco straszna wiedomosc:-:)-:)-( ale nie uciekaj od nas jestem jestesmy z toba trzymaj sie cieplutko kochana

lorelain
nie za wczesnie robisz te bete ??? Ale zycze zeby byla pozytywna :-) daj znac oczywiscie jak beda wyniki :-)

madlen katy cierpliwosci sloneczka wy to juz na koncowce cyklu a ja mysle czy uda mi sie jutro zbalamucic meza ;-)
a nasza piateczka to ladnie zaszalala ze zapomniala o nas :-(

ilonko uszka dorobione hi hi

Madlen serduszkuję codziennie odkąd mam mojego m w domku, ale jak poparzysz na mój wykres to z tą tempką dzieją mi się jakieś cuda na kiju...:-( nic z tego nie rozumiem... wygląda na to że owulka była zanim wrócił, a może wcale nie było.... nic już z tego nie wiem. :eek:

Silene to musiało być straszne, nawet nie potrafię sobie wyobrazić... brak mi słów pocieszenia... :-(

U piąteczki pewnie same serduszka na wykresie i nie ma miejsca na nic innego :-p

Silene a co Ci w ogole powiedzieli??? Zrobili Ci jakies dodatkowe badania???
A swoja droga tez bym taka jedna france z druga posadzila i kazala im czekac na poczekalni tyle czasu w takiej dramatycznej dla kobiety chwili!!!! Normalnie zero godnosci dla nas!!!!
Tulimy Cie mocno Kochana z lezka w oku:-(

Losiczka a jaki masz plan na jutro ????

katy no musze zakrecic meza tak zeby jego zolnierzyki znalazly sie tam gdzie powinny byc ;-) bo on mi sie swiadomie wykreca od dzidzi wiec musze zrobic tak by zrobil to nie swiadomie he he ;-)

reklama
Kombinuj dziewczyno........kombinuj:tak: a my ci kibicujemy, tylko bedziemy to robic po cichutku;-) , zeby twoj m nas nie uslyszal :-)

Do góry