reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
najlepszy prezent urodzinowy na swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja mam ciagle mi powtarza ze nie podda sie rakowi,bo musi zyc zeby moja dzidzie pomoc wychowac,ale bedzie szczesliwa!! dla pewnosci jutro znowu zrobie test bo pomylki sie zdarzaja.a teraz ide odreagowac i troszke sobie porycze pewnie,jeszcze raz dziekuje Wam wszystkim za wsparcie to jest forum z najfajniejszymi babeczkami na swiecie!!!!!!!!!!!!!! :tak:

Pamela - suuuuuuuuuuuuper!!! ja tu raptem poszłam powiesić pranie a już test się pojawił hihihi i baaaaaaaaaardzo mnie tym testem pocieszyłaś ponieważ ja mam na tym nord tescie taką samą kreskę a na aconie ciut ciemniejsza była :-):-):-):-):-):-):-):-)
ps. jak robiłaś zdjęcie? ja już wczoraj chciałam zrobić, ale obojętnie w którym meijscu poloże test to mi wychodzi prześwietlony i na zdjęciu mam tylko białą plamę :sorry2:

wpadam jeszcze na chwile,
pamela wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-) przedewszystkim zdrowej fasoliny i szczesliwego rozwiazania ;-)
anaber masz bardzo sympatyczna buzie i sliczny usmiech..takim cieplem bije od twojego zdjecia :tak:
mielgo dnia wszystkim ;-)

Witam kochane
Ale tu wiadomości od rana super:)
Pamela chciałam życzyć Ci upragnionej fasolki,ale teraz życzę Ci spokojnych 9 miesięcy i szczęśliwego rozwiązania:) Całuski:)

Lorelain
u ciebie na pewno też fasolka na 100%:)

Obyście wszystkie takie cudowne prezenty dostały:)

Witajcie laleczki :-)

Gratulacje dla nowych mamus!

Kochane mnie od wczoraj zab boli :-( Laze juz z nim jakis czas ale nie bolal dopiero wczoraj zaczal no i jestem zmuszona isc do dentysty :-( A tak sie boje ze wolalbym byc 100 razy badana przez gina niz na fotelu siedziec no ale musze isc zeby fasolince ze zaszkodzic bo nie daj Bog wda sie jakas ropa czy cos i dopiero bedzie. Wiec bedzie dzielna i ide, szczegolnie ze moge miec znieczulenie tylko musze powiedziec ze w ciazy bo dla ciezarnych sa inne znieczulenia. Wy w ciazy tez macie problemy z zebami?

Buziaki

a ja chyba nie bd czekala do 20 grudnia bo teraz trzeba byc przed 10tyg u lekarza na wizycie a gorzej jak 20 grudnia to bedzie pozniej niz 10tydzien i chyba na ta 1 wizyte pojde tu u siebie :/ szkoda ze na usg trzeba jechac 35km ale dam rade

Pamela co za dzien !!!!!!!! Wspaniały prezent urodzinowy, w takim razie Ja życzę CI abyś szczęśliwie donosiła ciążę, urodziła śliczną l córeczkę lub ślicznego synka, GRATULUJE SKARBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katy- no spada ale za wcześnie na @, luknij sobie na mój wykres poprzedni :p wtedy CI sie humor poprawi !!!!!!!!!!
Lorelain- to co mam juz gratulować???????? chyba po cichutko mogę juz :) za pare dni bede gruba krecha :) poza tym słyszałam ze z dziewczynką beta przyrasta powolutku na początku( ale głowy nie dam obciąć ze tak jest) :) z wątkiem poczekaj jeszcze :)
anaber- śliczna kobietka jestes :)
agnes moja śliczna :-D:-)

Kurcze Wam takie śliczne te zdjęcia wychodzą tu a mnie sie tak dziwnie rozmazują i traca na jakości buuuuuuuuuu :)
Jak by ktoś chciał dane na FB czy NK to piszcie, tam ładniejsze te zdjęcia są :)

a Ja dziś poszłam po mięso na gulasz ( losiczka tak mi smaka narobiłąs wczoraj) no i wróciłam z mięsem ale na krupnik bo mi sie odmieniło ale czub ze mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!:baffled:

reklama
Do góry