reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
dobra laski, jakieś zdjęcie wyszło, ale kreski są już na żółtym tle a nie na białym i nie takie ładne jak w rzeczywitości, ale mam nadzieje że je zobaczycie :-D

Uploaded with ImageShack.us

Lorelain, Pamela-gratuluję.
ja poproszę do ciężaróweczek, OM 23.10.2011, termin 30.07.2012 (wg. kalkulatora na str. intern.), pierwszą wizytę u gina mam na 6 grudnia

Pamela no to gratulacje prezent rewelacja:happy:

Agnes2704 slicznie wyglądacie :-)

Ale tu się nazmieniało Lorelain normalnie czuje ,ze u Ciebie tez fasolka jak nic a jak ciocia anaber czuje to już coś w tym musi być;-)

Lorelain kurcze słaba jakość tych zdjęć na tych pierwszych dwóch no jeszcze coś tam przebija ale na tym trzecim to nic. Zrob zdjęcia aparatem na funkcji makro i przy dobrym świetle najlepiej bez lampy.

Ja swój test wrzucilam na skanowanie i wyszło super lepiej niż aparatem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lorelain zdjęcia rzeczywiście słabej jakości... Ale na tym drugim teście najbardziej krecha jest widoczna ze wszystkich testów coś na tym widać, pewnie na żywo lepiej to wygląda :-p

a ja widze jak na laptopach siedzicie to monitor wystarczy do tylu odchylic i na dwoch pierwszych cos jest ;] gratuluje :]

Lorelain ja zdjecie robilam na parapecie,u mnie jest piekne slonce,mieszkam we Wloszech wiec pogoda tu jeszcze dopisuje:-D. poryczalam sobie jak bobr,teraz jestem spokojniejsza,ide cos wchrzamic i do pracy,potem umowie sie do lekarza. buziaki dla wszystkich,pa pa

reklama
dzięki kochane za miłe słowa. zdjęcia wkrótce usunę bo mój m bardzo nie lubi wszelkich portali społecznościowych, fora i inne tego typu. ale dla was wstawiłam a co.

lorelain
jakoś zdjęć kiepska. ale jeśli wygląda to tak jak u pameli to gratki wielkie.

Do góry