reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
dobra laski, jakieś zdjęcie wyszło, ale kreski są już na żółtym tle a nie na białym i nie takie ładne jak w rzeczywitości, ale mam nadzieje że je zobaczycie 

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
A
anaber
Gość
Pamela no to gratulacje prezent rewelacja
Agnes2704 slicznie wyglądacie :-)
Ale tu się nazmieniało Lorelain normalnie czuje ,ze u Ciebie tez fasolka jak nic a jak ciocia anaber czuje to już coś w tym musi być;-)
Lorelain kurcze słaba jakość tych zdjęć na tych pierwszych dwóch no jeszcze coś tam przebija ale na tym trzecim to nic. Zrob zdjęcia aparatem na funkcji makro i przy dobrym świetle najlepiej bez lampy.
Ja swój test wrzucilam na skanowanie i wyszło super lepiej niż aparatem

Agnes2704 slicznie wyglądacie :-)
Ale tu się nazmieniało Lorelain normalnie czuje ,ze u Ciebie tez fasolka jak nic a jak ciocia anaber czuje to już coś w tym musi być;-)
Lorelain kurcze słaba jakość tych zdjęć na tych pierwszych dwóch no jeszcze coś tam przebija ale na tym trzecim to nic. Zrob zdjęcia aparatem na funkcji makro i przy dobrym świetle najlepiej bez lampy.
Ja swój test wrzucilam na skanowanie i wyszło super lepiej niż aparatem
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tez nieLorelain powiem szczerze ze ja nic nie widzę![]()

Freya1
Fanka BB :)
Lorelain zdjęcia rzeczywiście słabej jakości... Ale na tym drugim teście najbardziej krecha jest widoczna ze wszystkich testów coś na tym widać, pewnie na żywo lepiej to wygląda 

Z
zZagubiona
Gość
a ja widze jak na laptopach siedzicie to monitor wystarczy do tylu odchylic i na dwoch pierwszych cos jest ;] gratuluje :]
Lorelain ja zdjecie robilam na parapecie,u mnie jest piekne slonce,mieszkam we Wloszech wiec pogoda tu jeszcze dopisuje
. poryczalam sobie jak bobr,teraz jestem spokojniejsza,ide cos wchrzamic i do pracy,potem umowie sie do lekarza. buziaki dla wszystkich,pa pa

reklama
dzięki kochane za miłe słowa. zdjęcia wkrótce usunę bo mój m bardzo nie lubi wszelkich portali społecznościowych, fora i inne tego typu. ale dla was wstawiłam a co.
lorelain jakoś zdjęć kiepska. ale jeśli wygląda to tak jak u pameli to gratki wielkie.
lorelain jakoś zdjęć kiepska. ale jeśli wygląda to tak jak u pameli to gratki wielkie.
Podziel się: