reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ja tez uwielbiam Włochy! włoskie jedzenie, klimat wszystko. chętnie bym się tam przeniosła. ale ja taka rodzinna dusza jestem i muszę mieć bliskich koło siebie. ale kto wie co przyniesie życie.

lorelain rodzeństwo mówisz? może coś w tym jest że przyciąga nas do siebie. w sumie nie ty jedna to zauważyłaś

witajcie środowo,

Pamela, Lorelain - gratulacje!!!! Ja tez na tych testach z kreseczkami miałam, taką słabą kreseczkę, że jak był suchy, to praktycznie nie było widać, ale na teście z tarczą elektroniczną czarno na białym napisało mi, że ciąża.

Pamela - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin - lepszego prezentu nie mogłaś sobie wymarzyć. Mój mąż miał taki na swoje urodzinki, a dzidzia urodzi sie chwilkę po moich urodzinkach - czyli wspólny urodzinkowy prezent mamy.

Zmykam teraz do sklepu, póki mała jest w przedszkolu - do później.

LORELAIN JA NA DRUGIM WIDZE KRESECZKE JAK NIC:tak::tak::tak: MALY SPI A MAMA WCINA FRANCUSKIE Z JABLUSZKIEM I POPIJA KAWKA :-p
SUONKO A CZEMU BIERZESZ CASTAGNUSA? JAK MOGE OCZYWISCIE WIEDZIEC?

No kurcze zostawi Was czlowiek na chwile a tu takie wiesci!!!!!!!:-D:-D:-D
Musze chyba was czesciej zostawiac:tak:

Pamela nasze Wloskie Sloneczko :-) zycze Ci abyS juz zawsze byla taka szczesliwa jak dzisiaj :tak:, i oczywiscie spokojnej i donoszonej ciazy
Ja mam imieniny za 2 dni i tez bym chciala taki prezent :sorry2:

Lorelain faktycznie jak przechylilam troche ekran laptopa to napewno widze druga kreseczne na 1szym tescie :tak:wiec gleboki oddech i spokojnie poczekaj az hormon wzrosnie zeby mogla sie pokazac 2ga grubasna krecha :-)

reklama
a wiecie co????? tylko mnie nie bić .......:-p
ta sobie orientacyjnie teraz sprawdziłam na którego ja bym może miała termin gdyby teraz sie cudem jakimś udało i wyszło ze 08,08.2012, czyli może na urodziny bym miała prezent bo mam 31.07 :p ale fajnie sobie pomarzyć ahhhhhh:-D
ale ok wracam na ziemie !!!!!!!!:-)

Do góry