reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

czesc dziewuszki

katrina oj tak przystojniaki i to jakie hihi ;p

lorelain a nie mowilysmy ze bedzie coraz mocniejsza testy sie myla tylko w przypadku braku ciazy hihi

losiczka &&&&&

dziewuszki bardzo fajne kawaly mezowi wczoraj czytalam usmialismy sie oboje hehe

co do mnie to wczorajsza noc nie przespana nigdy wiecej nie wezme kubelka z kfc a jak tylko o tym pomysle to glowa o sciane hehe, o 1 wszej dostalam takich boli brzucha juz myslalam ze historia sie powtarza polecialam na kibelek i spedzilam tam czas az do 4 masakra pierwszy raz w zyciu cos takiego mialam wszystko w srodku mnie palilo od tej panierki ehh :angry::crazy::eek::szok:

reklama
Tak Lorelain znow przyszla i znow zawczesnie, cos ta fl mam chyba krotka??? Jak ktos bedzie mial chwile i ochote to prosze rzucic okiem

KATY kurczaczek tulam mocno!!!!a czemu nie wiesz kiedy @ przyjdzie?????
ale mnie dziewczyny rozbawiłyście tymi kawałami!!!hehe odrazu lepszy humorek sie ma z rana;-)
a ja dziś bigosik robie na obiadek mniam!!!
ale jakoś czuje ze zaraz @ przylezie tak mnie brzuchol boli.... dwa cykle temu też przed @ tempka poszła- w górę....
lorelain jeszcze raz gratulacje!!!!
roszpunka u ciebie fasolka jest jak nic!!!!

Katy - ooooojej mocno przytulam !

agnieszka
- mnie od kilku dni boli brzuch jak na @, z Matim miałam tak samo. Bolał mnie brzuch jak na @ tyle że @ nie przyszła.

Katy
TY masz zdecydowanie za któtką faze lutealną !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zarodek nie ma mozliwośći sie zagniezdzić w tak krótkim czasie bo czasem nawet do 12 dni sie potrafi zagniezdzać......... hmmmmmm no dziwne!!!!!!!!!!!!! a może ta owulka nie była w 18 dniu ale wcześniej !!!!!!! Musisz mierzyć BARDZO dokładnie tą tempkę wtedy bedzie wiadomo czy masz za krótka fazę !!!!!!!!!!!!!! tulę strasznie mocno kochanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(

aga bardzo ładnie CI sie utrzymuje temperaturka :) wydaje mi sie ze jest dzidzia, bo Ci tempka nie zleciała po odstawieniu dupka :tak:

zagubiona-
ojoj !!!!!!!!!! ale sie załatwiłaś łakomczuszku !!!!!!! teraz jest juz OK?????????????????

a ja mam juz LABE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! posprzatałam, pomyłam okna, poprałam i powiesiłam firanki , obiad mam wczorajszy tak wiec dziś odpoczywam juz !!!!!!!:-D
mąż miał dziś przyjechać ale doopa :wściekła/y: no ale może jutro w koncu szef go puści, bo do tej pory kazdą sobotę pracował wiec przydało by mu sie w koncu odpocząć 2 dni a nie 1 !!!!! szkoda mi go :( moja bidulka od rana do wieczora zapierdziela a szefowi i tak zawsze źle!!!!!! :wściekła/y:

Lorelain ja mam tak samo w kazdej ciąży pare dni przed @ boli juz brzuch, teraz .......??????? sama nie wiem. raz boli raz nie......... wiec nie udało sie !!!!!!!!!!!!!

Dzieki wielkie dziewczyny , postaram sie dzisiaj nie wprowadzic smutnej atmosfery, nie mam tez zamiaru dlugo uzalac sie nad soba. Ale dzien wolny sobie zrobilam
Ilonka no wlasnie tez mi to nie pasuje, ale do tej pory mialam cykle zwykle 30 dniowe moze troche wiecej ale nigdy nie mniej.
A teraz od 2 miesiecy cykle 27 dniowe????
Tak sie zastanawiam czy wiesiolek mogl tu odegrac jakas role. Bo do tej pory(jaki czlowiek stary taki glupi) bralam wiesiolek przez caly cykl, a od tych 2 miesiecy biore tylko do owu. Moglo to miec jakies znaczenie???

Lorelain bardzo sie ciesze ze Ci sie udalo :tak:

reklama
katy buziolki

zzagubiona zaszalałaś. nie ma co

a mnie dziewczynki brzuch dzis boli- coś mi się zdaje, ze ta owulka to dopiero dzisiaj. bo to 15 dc

a tempka zmierzona co prawda teraz jest 37.4

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry