reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

za godzine ide do lekarza dowiedziec sie co i jak z moja ciaza i ktory to tydzien mam nadzieje ze przyjde z dobrymi wiadomosciami
icon_smile.gif

mam stresa chociaz nie powinnam ale to przez te poronienie co mialam 2 lata temu
icon_sad.gif

milego dnia zycze wszystkim !!!!!

reklama
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym!!!! :-) podczytuję Was codziennie, a i tak ciężko nadążyć :tak:

do tabelki
justynka7177 wiek 24 cykl starań 2 @ 8.12
i na pewno to nie ostatni cykl starań...
mąż ma taki zapierdziel w pracy (własna firma) że jak wychodzi rano to wraca bardzo późno i jedyne o czym marzy to prysznic kolacja i sen...
a ja taka niezaspokojona :-D :-)
trudno jakoś to przeżyję, albo go zgwałcę ::-D :-D

Katy castagnus nie bierze sie przez cały cykl :szok: tylko do owu własnie !!!!!!!! jak coś bierz do owulacji, i będziemy patrzec co sie dzieje, kiedy ta owulacja,!!!!!! bo moze teraz miałas własnie wcześniej i dlatego JUZ dostałaś @ !!!!!!!!

piateczka- ale boli Ci brzuch czy jajnik??????????

asiek powodzenia na badaniach!! Będzie dobrze :):-)
justynka myślę, że mąż nie będzie specjalnie protestował przed tym gwałtem :-p:-p:-p
ilonka chyba się pomyliłaś katy nie bierze castagnusa tylko wiesiołek i masz rację bierze się go tylko do owu, cast bierze się cały cykl :tak:

widzicie nie wiem co sie ze mną dzieje, nie moge sie skupić na tym co czytam a potem wypisuje takie brednie :-( wybaczcie !!!!!!!!!!!!! :-( chyba na razie nic nie bede pisac!!!

hej girls...
dostałam okres :(
agnes2704 - wykreśl mnie proszę z tabelki.... albo może dopisz, sama nie wiem.. jest mi dziś wszystko jedno... zaczynam dziś 4 cykl starań.... kolejna @ pewnie ok 30.12... :(
nie biore żadnych leków, tylko kwas foliowy.
dziewczyny, napiszcie mi prosze na PRV, jakie macie sposoby, żeby się udało...może ja też powinnam jakies zioła pić, albo leki przyjmować... sama nie wiem... proszę napiszcie do mnie na PRV, bo nie mam neta w domu i ciężko mi nadrobić wasze posty przy jednym posiedzeniu... dziękuję!!

trzymam kciuki za wszystkie starające się!! && musi nam się udać... MUSI....
gratuluje ciężarnym!!

pozdrawiam,
troche smutny nosotrosek...

Juz jestem, musialam kompa zresetowac bo mi wariuje

wiec tak Ilonka ja biore wlasnie tylko wiesiolka i folik
test owu pozytywny wyszedl mi w 16 dniu cyklu, wiec owu byla 16-17
bo testy robie rano.
Tempke mierze rowniez rano o 6tej zawsze w tym samym miejscu (usta) pod jezykiem i staram sie zwasze trafic w to samo miejsce. Na poczatku byl troche pokiereszowany ten moj wykres ale juz jest w normie od chyba jak sie nie myle 4 dnia???
Umowilam sie juz tutaj do Przychodni na wtorek to bedzie 6dc wiec chyba ok, a co niech mnie lecza skoro oplacam skladki itp..........
A bedac w Pl tez pojde i juz sie nawet umowilam na 30 grudnia do mojego lekarza w Rzeszowie .
Tylko musze pozbierac informacje jakie badania sobie zrobic zanim do niego pojde bo juz 4go wracamy

reklama
lorelain :happy::happy::happy: to gdzie ten przepis na córeczkę przy pierwszym podejściu???!!! dawaj mi tu szybko!

ilonko, ciekawe skąd ten mętlik w twojej głowie... czyżby coś było na rzeczy?:eek:;-) trzymam kciuki żeby to fasola nie dawała ci się skupić:tak:

nosotros, przykro mi. nowy cykl, nowa nadzieja. ja też swój pewnie zacznę na początku grudnia.

Ostatnia edycja:
Do góry