reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

wrocilam wiec lekarz powiedzial ze to jest jeszcze wczesna ciaza zbadal mnie kazal przyjsc za 2tyg i mam przyniesc grupe krwi i wypis ze szpitala co do poprzedniej ciazy ktora poronilam.
mam nie szalec nie dzwigac i jak najwiecej odpoczywac i lezec

reklama
[h=2]OEPAROL FEMINA 60kaps.[/h]Unikalna kombinacja oleju z wiesiołka z kwasami omega-3 i omega-6,otrzymywanych z nasion lnu i nasion wiesiołka .
Połączenie składników w optymalnych proporcjach jest niezbędne dla utrzymania zdrowia oraz urody każdej kobiety.
Oeparol to dobrze nawilżona i odżywiona skóra oraz zrrowe włosy i paznkocie.

to ja też chcę:tak:

sounoko ja wiesiolka biore tez jak puchne wode zbija z organizmu slyszala ze skurcze powoduje ale kurde lekarz przepisal wiec chyba wie co robi no ale nie biore go caly czas

asiek tak myslalam ze z kwitkiem cie odesle bo to za szybko ;p

u mnie zeberka z ziemniaczkami i czerona kapustka adla mnie zamiast ziemniaczko kasza gryczna , nie jem 0d czerwca ziemniakow i powiem zenawet nie ciagnie mnie do kartofelkow :-)

Też mam nadzieję, ale z moim szczęściem... nie nastawiam się. to zbyt piękne żeby mogło się spełnić.
wiesiołka można brać w ciąży, a castagnusa nie bo między innymi obniża poziom prolaktyny, a w ciąży ma być na odwrót - tak gdzieś wyczytałam.

ania - żeberka pycha. też się do nich przymierzam. ale dziś czuję się zaproszona do sosnowca;-)

Roszpunka mniam..... !!!!!!!! u mnie dziś krupnik, wczoraj ugotowałam jak głupia wiec i na dzis zostało !!!!!!!
zagubiona fajna świeczuszka :-D
Roza- no więc tak......po ślubie jak podjęliśmy decyzję ze chcemy miec dziecko, kompletnie nie interesowalam sie śluzem,temperaturą, - no niczym,staraliśmy sie i tyle,młode małżeństwo wiec szalało ...hehe, no i sie udało w 3 cyklu, potem gdy mały skączył rok, znów decyzja ze chcemy miec drugie, po 3 cyklach sie udało......po poronieniu pierwszym potem drugim zaczęłam bardzo dużo czytać na necie, o wszystkim, o cyklu, o poronieniach, o badaniach itd, i tak zaczęłam prowadzić wykres, interesować sie tą dziedziną i tak od czasu do czasu mogę wam cos podpowiedziec :)

testy przyszły :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: :crazy::crazy::crazy::crazy: kurcze....... miały jutro po południu dojść a nie dzis !!!!!!! no i bedą kusić jak cholera :( :crazy: jak trzeba to nigdy nic nie dochodzi na czas a jak nie trzeba to błyskawicznie przychodzi list!!!!! jakoś musze wytrzymać !!!!!!!!!

Ilonka no co TY wyprawiasz ????? Nawet mi sie niewaz dolowac!!!! Slyszysz!!!!
Bo kurcze wsiade w samolot i zleje ci dupsko!!!!
Mialas miliony boboseksikow czujesz sie roztargniona, spisz caly czas jak niedzwiedz, idziesz po jedna rzecz na obiad a wychodzisz z czyms innym.....no to jak to nie sa powody i objawy do ciazy to ja juz nie wiem
Mnie sie teraz nie udalo ale nie zamierzam spoczac na laurach, kilka dni celibatu i najpierwa pozniej

Ostatnia edycja:
reklama
zzagubiona ; sliczne te świeczuszki ja uwielbiam swieczuszki a szczegulnie te pachnace, zazwyczaj zawsze kupuje w realu lub wikei jak dziemy z m.tak na zwiady co nowego jest :-)
chociaz ostatni tez znalazlam w realu air wick w takiej chromowanej szkleneczce ktora podczas palenia zmienia tez kolorki rozne jak tecz , bajecznie to wyglada:-)

Do góry