Dzień dobry wszystkim.
Katy- qrcze jak dla mnie wszystko co ma cokolwiek wspólnego z oczami brzmi paskudnie, więc mam nadzieję, że szybko minie i wszystko dobrze się skończy.
Pola- no nareszcie wróciłaś- opowiadaj jak bylo, i jak się czujesz.
Zzagubiona- brzunio piękny, a dupskiem to się nie przejmuj- zgubi się, ja i bez ciąży mam ogromny. mąż mi mówi jak czasem klepnie w pośladek, że sie fala uderzeniowa rozchodzi, więc mówię mu, żeby uważal, bo to tsunami może być
Ilonka- doczekasz się tego brzuszka, zobaczysz jak szybko zleci- teraz tylko spokojnie, odpoczywaj i wszystko będzie ok.
Co do malowania: ja jestem raczej minimalistką i preferuję makijaż naturalny, subtelny, ledwo widoczny, więc ograniczam się do pudru i tuszu do rzęs

ale jeśli ktoś używa cieni- to jak najbardziej
co do sukienek- dla mnie z dwóch opcji- pierwsza ok, druga mniej elegancka, a spodniczka za krótka (tak jak Kartina powiedziała- wersja mini mikro) no i tak jak powiedziałam trzeba mieć do niej figurę, a ja jej nie mam
Roszpunka- ze spokojem, a testy oddaj mężowi, niech je schowa tak byś nie znalazła- przynajmniej przez najbliższy tydzień.
Katrina- jak znam życie to zapewne przesadzasz i wszystko jest w najlepszym porządku
Polisia- zabobony czy nie- cel jest wyższy, więc nie zaszkodzi.
Losiczka- jak Ty się czujesz? lepiej już?
Piąteczka- Tygrysku....