dziendoberek dziewczynki!
losiczka72 ja tez mialam takie bole pare dni po owulce i juz wiadomo co zwiastowaly,wiec badz dobrej mysli...
Roszpunka ja nawet teraz mam ciagle tempke wyzsza o 0,2 na drugi dzien nizsza o 0,2 wiec u Ciebie wszystko jest narazie super,trzymam kciuki bardzo mocno za fasolke! bietka84 pamietamy i pozdrawiamy!
Lillian dolaczam sie do zyczen i
gratuluje z calego serca!!!!!!!!!!!!!!
Zagubiona,
bobofrutek sliczne brzuszki,mnie za to zdulo jak balon...
tomek i justyna co za swiat,czlowiek nie jest juz nigdzie bezpieczny,nawet we wlasnym domu,najwazniejsze ze nic sie Twojej rodzinie i Tobie nie stalo!
anaber a ja tylko czekam az mi brzusio urosnie bede chodzic dumna jak paw!
ilona24 a Ty jak sie czujesz? tez masz brzusio zdety,bo ja okropnie! ja mam 170cm wzrostu,przy wadze 58kg,ale nie martwie sie utyciem,moim sposobem jest rower gorski,od lat szaleje po lasach,i naprawde jem czasami jak swinka,ale szybko spalam kalorie po jednej jezdzie!no nie wspomne ze sie objadam pizzami,bo maz przynosi z pracy,jest odpowiedzialny za magazyn i magazynierow w fabryce pizz... zreszta narazie wogle o tym nie mysle,chce duzy brzusio zeby tylko fasolce bylo wygodnie!!!
losiczka72 no ja przepraszam,ale Twojej figury po czworce dzieci to Ci moze niejedna dziewczyna ktora jeszcze nie rodzila pozazdroscic!