reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

A MI WLASNIE SASIADKA ZAMOWILA 10 TESTOW TYCH SZCZESLIWYCH OCZYWISCIE :-D:-D:-D NO MUSIALAM JA WTAJEMNICZYC W MOJ DIABELSKI PLAN WIEC OD PONIEDZIALKU SIKANKO NA MAKSA :laugh2::laugh2::laugh2: GLUPIA JA :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
losiczka72 Ty mi ciagle imponujesz ogromna sila wewnetrzna,dla Ciebie nie ma rzeczy niemozliwych!!! tez bym chciala miec takie podejscie do zycia...powodzenia w diabelskim planie:-D...........i nie wolno o sobie pisac glupia:wściekła/y: jestes cudowna przezabawna kobitka!

Ostatnia edycja:
ilonka ja tez takie chce!!!!!!!!! zmówione sa- a ja czcę taki z dwiema II

losiczka szalona kobieto!!!!!! będziemy sikać razem!

oj dziewczynki to moje jedyne marzenie miec coreczke wiec robie co moge :-D:-D:-D a jak sie uda w tym cyklu to reszta testow herbate se bede mieszac ha ha

obys Losiczka jak najszybciej te herbatki mieszala,tego Ci zycze z calego serca:tak:... ja sie juz odmeldowuje dziewczynki,milego dzionka!!!!

piateczko pewnie ze mozesz :-) to sobie teraz narobilam sasiadka co chwila bedzie sie pytac czy sie udalo :sorry::sorry::sorry:a ona zdeklarowana przeciwniczka posiadania swoich bobo :sorry:ja tez uciekam mam wizyte u laryngologa z moim strusiem pedziwiatrem bo ciagle leci mu krew z nosa :-(papatki

witam po tak dawnym czasie nie odzywania sie :)

z checia bym nadrobila to co pisalyscie ale moze gdy bede miala wiecej czasu :) u mnie ogolem dobrze samopoczucie tez wiekszosc dnia odpoczywam lub spie bo zmeczona jestem mdlosci nie mam uff czasami zgaga meczy i za tydzien na wizyte do lekarza :)

2 dni temu przywiezli mi segment ktory zamowilismy i wczoraj go robili a ja tylko siedzialam i sie przygladalam :) postaram sie czesciej zagladac zycze milego dnia

Ilonka24 gratuluje teraz musisz sie oszczędzać wiem ze to trudne u ciebie bo masz małego szkrabka ale dużo odpoczywaj nie przemęczaj sie i nie dźwigaj obiecaj mi to zobaczysz będzie wszystko dobrze;-)
Roszpunka tobie też gratuluje
A dziewczynom starającym sie przesyłam fluidki:-)
A ja leże cały czas leżę wstaje tylko do WC i leżę, dalej duphaston biorę i narazie będę go brac, męczą mnie dolegliwości ciążowe brak apetyty, mdłości zimno mi brak snu itp. no ale warto i dam rade :-)

reklama
czesc dziewuszki jak wy duzo piszecie zanim zdaze przeczytac wszystkie strony nie pamietam co bylo na poczatku hihi wiec wybaczcie jak cos przeocze ;p;p

Roszpunko
gratuluje teraz uwazaj kochana na siebie :*
Ilonko no dzis tescioch piekny mam nadzieje ze ostatni dolek sie nie powtorzy teraz ;p
karolinko Lorelain nikt tu o was kochane nie zapomina nie wolno wa tak myslec nunu
pamela i tam sie imie podoba i nie ma znaczenia czy to ruskie czy jakies inne wole imie Nadia niz Stanislawa ( moj tata chcial by by nosila imie jego zmarlej mamy)hehe

Do góry