reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Karolek no to witaj w tym niechlubnym gronie....:sorry:niestety jeszcze nas troche jest, ale mam nadzieje ze juz niedlugo wskoczymy do tej drugiej tabelki :tak:

reklama
Ilonka - tak, tylko to spanie to masakra. Jak był mój mąż w domu to mogłam pójść do sypialni i się przespać, a teraz... oczy mi się same zamykają (dosłownie), a Alinka jak tylko to widzi to zaraz do mnie podchodzi i budzi mnie. Nie mam jak się zdrzemnąć.

ja wprawdzie w ciąży nie jestem, ale ta pogoda taka senna teraz jest że cały dzień chodzę z oczami na zapałkach...w pracy to wiadomo że grunt byle wytwać do 16:00 ale w domu też nie ma szans na drzemkę...młody od razu budzi :confused2::cool:

Ilonka
- a mi też prześlesz trochę fluidków ciążowych?
Katy - kiedy wypada Ci termin testowania?
Karolek - a próbowałaś stosować testy owulacyjne? ...może by Ci trochę to pomogło ogarnąć cykl

ale ja się cieszę że jutro już jest piątek i będzie upragniony weekend !!! :-):-):-):-)

Lorelain, tak robiłam testy owu w minionym cyklu i wyszły mi pozytywne, śluz BJ też był i przytulanek mnóstwo, a jednak znów się nie udało, dlatego dołączam temperaturę w tym cyklu.

Lorelain Igorek miał temp 38 dałam mu paracetamol i trochę mu przeszło ale coś go rozkłada widać jest taki nieswój :-(

Lorelain mam pytanko czy to Ty jesteś na tym zdjęciu z avataraka?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karolek nie zaszkodzi jeszcze dołączyć mierzenie temp, , jak coś to MY pomożemy CI jakos to ogarnąć :tak: dziewczyny sie tu juz tak wyrobiły ze hoho, !!!!!!!! :-D
Lorelain i dla Ciebie masa fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~bardzo prosze !!!!!!!!! :-D

Dziewczynki jeśli chodzi o mierzenie tempki to jak długo mam ten termometr trzymać w paszczy ???? na ulotce jest napisane, że jeśli pomiar oralny to 60 sek do sygnału dźwiękowego, ale dalej jest napisane, że jeśli chcemy aby wynik był najdokładniejszy to mierzyć 3-5 min pomimo sygnału dźwiękowego. Jak Wy mierzycie???

Ilonka - w nagrodę dobra wróżka daje Ci trochę pyłku na szczęście :-)

anaber - jak się trochę wygrzeje i wyleży to może będzie mu lepiej

to ja dzisiaj stawiam .... Lory przyszła i coś mały ruch się zrobił

edit:
karolek - ja sie na mierzeniu kompletnie nie znam :sorry:

Ostatnia edycja:
hej karolek a czemu zablokowalas podglad do wykresu :-:)-:)-(tak to ci nie pomozemy kochana

ilonko no awatarek miodzio :tak::tak::tak:

lorelain :-):-):-)

HURA PIERWSZA NA 700 STRONIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Lorelain ja powinnam dostac ok 20.12 chyba bo juz sama nie wiem ilu dniowe mam te cykle
Kurcze teraz zdalam sobie sprawe ze na sam wyjazd dostane wrrr....
Uciekam na basen potem tu wpadne buzka

Do góry