reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Ilonka - tak, tylko to spanie to masakra. Jak był mój mąż w domu to mogłam pójść do sypialni i się przespać, a teraz... oczy mi się same zamykają (dosłownie), a Alinka jak tylko to widzi to zaraz do mnie podchodzi i budzi mnie. Nie mam jak się zdrzemnąć.
ja wprawdzie w ciąży nie jestem, ale ta pogoda taka senna teraz jest że cały dzień chodzę z oczami na zapałkach...w pracy to wiadomo że grunt byle wytwać do 16:00 ale w domu też nie ma szans na drzemkę...młody od razu budzi

Ilonka - a mi też prześlesz trochę fluidków ciążowych?
Katy - kiedy wypada Ci termin testowania?
Karolek - a próbowałaś stosować testy owulacyjne? ...może by Ci trochę to pomogło ogarnąć cykl
ale ja się cieszę że jutro już jest piątek i będzie upragniony weekend !!! :-):-):-):-)

A
anaber
Gość
Lorelain Igorek miał temp 38 dałam mu paracetamol i trochę mu przeszło ale coś go rozkłada widać jest taki nieswój :-(
Lorelain mam pytanko czy to Ty jesteś na tym zdjęciu z avataraka?
Lorelain mam pytanko czy to Ty jesteś na tym zdjęciu z avataraka?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Karolek nie zaszkodzi jeszcze dołączyć mierzenie temp, , jak coś to MY pomożemy CI jakos to ogarnąć
dziewczyny sie tu juz tak wyrobiły ze hoho, !!!!!!!!
Lorelain i dla Ciebie masa fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~bardzo prosze !!!!!!!!!

Lorelain i dla Ciebie masa fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~bardzo prosze !!!!!!!!!

Karolekk
Aktywna w BB
Dziewczynki jeśli chodzi o mierzenie tempki to jak długo mam ten termometr trzymać w paszczy ???? na ulotce jest napisane, że jeśli pomiar oralny to 60 sek do sygnału dźwiękowego, ale dalej jest napisane, że jeśli chcemy aby wynik był najdokładniejszy to mierzyć 3-5 min pomimo sygnału dźwiękowego. Jak Wy mierzycie???
-Lorelain-
Fanka BB :)
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
hej karolek a czemu zablokowalas podglad do wykresu :-
-
-(tak to ci nie pomozemy kochana
ilonko no awatarek miodzio

lorelain :-):-):-)
HURA PIERWSZA NA 700 STRONIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ilonko no awatarek miodzio

lorelain :-):-):-)
HURA PIERWSZA NA 700 STRONIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
Podziel się: