reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Karolek mierz do sygnału dzwiękowego :) tylko dokładnie pod język wsadzaj , i przed zmierzeniem NIC NIE MÓW, tylko od razu sprzęt do paszczy........hahah jak to zabrzmiało.......ale chodziło mi o termometr a potem możesz co tam tylko chcesz :-D
Lorelain wow jakie super koktajle :p mniammmmmmm!!!!!!!!!! Dziękuję za pyłek :-D
losiczka jakieś nowe objawy sie pojawiły ????????? :laugh2::laugh2:
piąteczka mój właśnie teraz idzie :) mam nadzieje ze nocke prześpi spokojnie !!!!!!:)

Tez chce byc na 700 :-)
Milo byc na dole tabelki ale narazie nie podaje danych bo wole sie upewnic.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
To dla ciebie suonko i dla reszty.

Ostatnia edycja:
karolinko jak Ty mnie możesz narazać na stres? gdzie jesteś? juz mi się pogorszyło! o zobacz!

tygrysek-adha-gif

Witam moje kochane! Jak wam minął dzień? bo mi strasznie pracowicie, pracy przed świętami strasznie dużo, więc wrócilam do domu dopiero około 18, a jutro zapowiada się jeszcze gorzej.
Czy ja również mogę dołączyć do waszej tabelki?

reklama
witajcie staraczki :-) trzymam kciuki za wasze II
pozwoliłam sobie tu napisać bo mam do sprzedania nietknięte opakowanie DUPHASTONU i szukam chętnej, najlepiej z Krakowa żeby uniknąć kosztów wysyłki
jeśli jest jakaś chętna to proszę pisać na priv
pozdrawiam

Do góry