reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

piąteczko to musisz pić dużo, żeby mieć czym sikać :cool2:
ja może w następnym cyklu zamówię sobie te szczęśliwe, bo w tym cyklu to one już nie będą potrzebne :-p Tygrysku i żadna tam dupa blada- bo jak Ci dam dupes, to zobaczysz... Przecież matka ma instynkt. :)

katy- ja też tak czasem mam, ale u mnie trwa to ok minutę krócej. :szok: a z tą przychodnią to niefajnie, ale za to zrobisz kolejną specjalizację :)))

qrcze dziewczyny jakoś dziwnie mnie boli brzuchol, nawet nie jak na @- tylko inaczej, takie uczucie kłócianieco poniżej pępka. Qrcze nie wiem od czego- może @ przyjdzie wcześniej i się inaczej jakoś zapowiedziała z wizytą?
cycuchy bolą chyba coraz bardziej a teraz doszedł do tego krzyż... wrrr.... za dużo siedzenia za biurkiem. :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziewczyny jesteście kochane- bez dwóch zdań, ale ja myślę, że to chyba bardziej na tle nerwowym przez mobbing jakiego doświadczylam ostatnio w pracy, może to też być od siedzenie w jednej pozycji uciskając któryś organ- np. żoładek :-p nic innego to nie jest- nie w tym cyklu, ale trzymajcie kciuki za następny- w święta owulka spodziewana więc sie będzie dziło :)

karolcia karolcia oj szykuje sie mikolajowa bo w takim nie przyjaznym srodowisku po lekach swietnie czuja sie zonierzyki dziewczynkowe :-):-):-)

Hej :)
Karolina :-):-) :-)

BYłam u lekarza z małym , ale jest OK, dalej ma dostawać syropek na kaszel i przeciwzapalny, a ja mam antybiotyk ale na razie mam go nie brać tylko sie kurować miodem czosnkiem mlekiem itd, jak bedzie gorzej przez weekend to zacząć antybiotyk !!!!!!!

Karolina trzymam kciuki :) :) mam nadzieję, że nam się uda... :D chyba mamy podobny termin @ (tzn ja mam 8.12 ale to 33dc a u mnie ostatnio do 38 dochodzą cykle)

wczoraj mnie tak pobolewało z lewej strony aż na lewy bok-plecy przechodziło (nagły ból i szybko cisza)... juz sobie chyba wkręcam :D ale temp mierzę codziennie rano i mam 37 (termometr niestety mam z jednym miejscem po przecinku)

znalazłam sposób na "odmóżdżenie" i nie myślenie-myję okna :D piorę firany :) mam ochotę udekorować świątecznie dom, ale mąż by się chyba obraził, że sama to zrobiłam :D

witam was tak was podczytuje ale nie mam sił pisac....ja chora tzn juz mi przechodzi ale mały katar i gardło antybiotyk i syropki ma a co lepsze we wtorek jedziemy do rabki na kilka dni z tą jego alergia...beda mu robic testy na co to wkoncu uczulony....tak wiec dupa z tego cyklu bo w czwartek miałam do gina isc na monitoring a tu nas nie bedzie....ani przytulanek tez;-(
zagubiona ja mam 24.12 dostać@
czy komus sie udało zafasolkowac????

reklama
witam kobitki u mnie prawy sie unormowaly musimy tylko monitoring kupic i bedzie ok na mojwj ulincy co 2 dom ma wiec bedzie bezpieczniej

caly czas was czytalam tylko jakos nie mialam natchnienia zeby pisac

witam nowe staraczki

Do góry