reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

karolcia ja sie wogole nie czuje ciazowo u mnie w kazdej ciazy objawy dopiero po 5 tyg zastanawia mnie tylko ten dziwny bol brzucha od 3 d fl i nic poza tym . staram sie o mala od 5 miesiecy i od 5 miesiecy zawsze jestem w ciazy tylko przez 2 tyg a potem pojawia sie @ i znowu zaczynam nowy cykl :-( kazdy nastepny cykl powoduje ze podchodze do niego spokojniej w kazdym cyklu sa inne objawy nadchodzacej @ :wściekła/y: co powoduje mala nadzieje ze sie udalo :-) w kazdym cyklu inna tempka ocipiec mozna :wściekła/y: ale co jest dla mnie najwazniejsze??? ze jestem tu z wami ze nie jestem sama i dlatego daje rade :-):-):-) dziekuje jestescie cudowne

a ja mam taki okres ze teraz mam duzo pracy wiec troche szuram troche sprzatam troche gotuje i tak w kolko ale ja uwielbiam to wszystko robic

Ostatnia edycja:
reklama
Wpadłam na chwilę zobaczyć co słychać. Ja jestem BERKIEM mówicie? Niech będzie! Gonię losiczkę,piąteczkę i karolinę w pierwszej kolejności:-D Jeśli kogoś pominęłam to piszcie, a nadrobię:-D

lilian dzięki za to szczęśliwe forum! Trzymam kciuki za spokojne 7,5 miesiąca które ci zostało :tak::tak::tak:

Wiecie co, to forum naprawdę podnosi na duchu,ale też uświadamia, że II to nic pewnego i nie koniec zmartwień. Ale to dobrze, wolę nastawić się na to, że coś może pójść nie tak:tak: Doszliśmy do wniosku że tak czy inaczej te II oznaczają, że nie jesteśmy bezpłodni, a to bardzo dobra wiadomość:tak:

Powiem wam coś zabawnego. Wczoraj powiedziałam m że coś dla niego mam i pokazałam mu ten teścior. A on do mnie "to jak jest jedna kreska to oznacza ciążę???" :confused::eek: Oczywiście się zbulwersowałam i mówię, że dwie oznaczają ciążę, i mu pokazuje tą drugą. Wtedy dopiero zauważył, że jest :-D:-D:-D A wy zobaczyłyście od razu!!! Ehhhh te chłopy...:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ilonko
mam nadzieję, że wkrótce ty i synuś poczujecie się lepiej. Miodek, cytrusy, czosnek w ruch!:tak:

Ostatnia edycja:
Dziękuję kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) od rana pakuję w siebie czosnek, cytrynę, miód., jak bede szła spać wypije gorące mleczko,,,,,,kurcze mam nadzieje ze bedzie lepiej, ze nie rozłożę sie bardziej !!!!!!!!!!!!!! :-( nie mam siły taka zmarnowana jestem :-(
Roszpunka facet to facet,juz kiedyś pisałam ze facet rozwija sie tylko do 5 roku życia potem juz tylko rośnie hihi :-D ale napewno cieszy sie :tak: :-):-)
Mój jak obudziłam go po 3 w nocy w sobotę był tak zaspany ze powiedział ze sie strasznie cieszy, pocałował mnie przytulił i odwrócił sie i poszedł spać :happy2: heheh, ale wybaczyłam mu bo wrócił jakoś po 22 poszliśmy po 12 spać a ja go budze i mu ględzę heehhee :) ale tak poważnie to on rano mi powiedział ze sie boi troszkę cieszyć, zeby znów to szczęście nie trwało za krótko , ale teraz pyta codziennie jak jego synek najmniejszy :no::wściekła/y: i dostaje zawsze zjebkę ze to córa a nie syn :-D żarty żartami ale jest tak ze z chłopem źle a bez chłopa jeszcze gorzej :-D:tak:
kurcze czy ja gadam juz od rzeczy ????????????:confused: :szok: :oo::oo::oo::oo::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Witaj asiczka. Dobrze trafiłaś kochana bo to bardzo szczęśliwe forum jest :tak::tak::-D:-D

Ilonka, jak ty gadasz od rzeczy to ja powinnam w ogóle się nie wypowiadać tutaj bo marudzę i marudzę tylko;-)

Ostatnia edycja:
reklama
No to licze na to ze tu wszystkie staranka koncza sie szczesliwie:)Dziewczyny,ja to tak wogole staram sie o 3 dzidzi:-)Ale poraz pierwszy dostaje hopla na sama mysl,jednak im czlowiek starszy tym bardziej chyba dojrzewa do pewnych etapow..moja ostatnia ciaza -7 lat temu wiec tak naprawde za duzo nie pamietam,zreszta obie ciaze byly poprostu spontaniczne:-Dale oczywiscie bardzo chciane:)teraz kiedy osiagnelismy juz jaka stabilizacje,i mysle ze tak naprawde zakochalismy sie z moim chopem w sobie tak na nowo(pewnie to ten koncowy etap docierania)zdecydowalismy sie na dzidzie:)a i dzieciaczki sie ucieszyly kiedy zapytalismy je o zdanie:)wiec tylko dzialac:)

Do góry