reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

niech pan od testów działa, żeby wszystkie były z II krechami. ja też zanim nasikam najpierw zrobię tak
abrakadabra.gif

reklama
Katy ja obiecuję zrobić z Tobą porządek i postawić Cię do pionu jak będzie trzeba. :)

Losiczka milczy- zamknęła się w toalecie i sika.... Trzymamy kciuki... :)

piąteczko- będziesz tym berkiem aż Ci sie znudzi i proszę może mnie kiedyś dopadniesz, co?

Ilonka- Ty nie świruj, Ty odpoczywaj i ciesz się błogostanem, bo jak Cie mdłości dopadną to koniec będzie :)

Ilonka, zazdroszczę że ty już jutro idziesz na wizytkę. Ja muszę czekać do środy. Jutro bez szans bo pracuję od 8 do 16 :-( Mam nadzieję, że zobaczysz pęcherzyk.:tak:

Piąteczka sporo ta twoja tempka teraz, ja mam 37,2 :szok:
Karolina a no cieszę sie i to jak cholera bym powiedziała,ale tak naprawdę jednak mnie coś niepokoi, ano...jutro sie juz okażę czy coś widać :) a ja juz sobie plan obmyśliłam :p bo pewnie kaze mi przyjść za 2 tyg czyli 20 grudnia lekarz ale ja sobie pójdę jeszcze za tydzien do przychodni na usg:) wtedy juz powinno być serduszko :) bede spokojniejsza po prostu jak zobaczę wcześniej, no bo gdyby nie ten brak juz luteiny to bym poszła dopiero za tydzien a ze mi nie starczy jej to muszę juz jutro!!!!!!

Roszpunka to i tak tez nie daleko masz do wizyty :)))))))))))

Dziewczyny czy któraś z Was miała taki podkład????????????
http://allegro.pl/ingrid-idealface-jedwabisty-podklad-4-kolory-i1965670187.html
czytałam wiele bardzo pozytywnych opini o tym podkładzie i sie zastanawiam nad nim.....bo mi sie juz konczy mój z rossmana !!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Roszpunka- jutro skoro cały dzień jestes w pracy to Ci zleci bardzo szybko :) a w środę już będziesz spokojniejsza po wizycie, bo wszystko będzie w porządku. :)

Wiecie co zrobiłam??? Głupia!!! Zamówilam testy- będą na zaś, na następny cykl. :)
a jajniczek troszkę nadal dokucza...

piąteczko- Ty a weź zaczaruj moje, żebyś mogła mnie dogonić jak już będziesz berkiem... :)

no i przy okazji zamówiłam prezent dla męża więc z nim na gwiazdkę raczej juz mam po problemie.
poza tym zadzwonila do mnie mamcia i powiedziała co chcieliby dostać, więc problem z głowy. :) teraz trzeba go zrealizować. :)

dawno tabelki nie było- a ja bym sobie spojrzała co i jak :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karolina, ja mam jeszcze 7 ciążowych i 6 owulacyjnych, i do tego termometr owu :-D oby tobie też zostały niezużyte :tak:

Ostatnia edycja:
Roszpunko- oby...
a tak w ogóle to za każdym razem jak patrzę na Twój awatar to widze tą parę w innej pozycji :) śmieszne nie?

Losiczko do 15ej jeszcze dużo czasu... może dzisiaj listonosz ma inną pracę i zajrzy do Ciebie później? spokojnie- a jak będziesz miała gości to i tak nasikaj. zawsze możesz skorzystac z rady Katy B. :)

reklama
losiczko tylko Ty sobie dziś krzywdy nie zrób w tym roztargnieniu. a najlepiej to w ogóle dzś nie podchodź do niebezpiecznych sprzętów
krawiec.gif

Do góry