reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ja też bym tak latała Losiczko... :) a tak myślałam, że nie mam, więc do poniedziałku wytrzymam, a tu klops- znalazl sie jeden taki zatruwacz wrrr....
ależ jestem zła na siebie i tą swoja bezsilność... Silna wola? a co to takiego?:laugh2:

reklama
Karolina a ja i tak bede miec do konca nadzieje ze Ci sie udało..... !!!!!! mnie tam nigdy nie wychodziły test przed @ te o czułości 25 :-p
losiczka :szok::szok: napoleonka przegryziona śledziem ??????
no to dziś bedziemy miec nowego berka jak nic !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katrina- uffffff dobrze wiedzieć !!!!!!!!!!!!!!!! ale wiecie dziś nad ranem strasznie sie wystrszyłam bo mnie strasznie bolało podbrzusze, i to nie na @ tylko jakby mnie igłami dżgały w pochwę czy w szyjkę macicy :-( bardzo dziwne uczucie, !!!!!!

KAROLCIA NO JAK JA NASIKAM NA TEST CZULOSCI 10 HCG DZISIAJ CZY JUTRO I WYJDZIE 1 KRECHA TO U MNIE TEZ JUZ W TYM CYKLU BEDZIE DUPA I TO DUZA :crazy::crazy::crazy:

Ilonko- tylko po cichutku, żeby nie zapeszyć i nie mów mi nic, bo sfiksuję. Poza tym odpoczywaj Słoneczko i nie denerwuj sie niczym, bo teraz jest Ci to niepotrzebne.
Ja spisalam ten miesiąc na straty- powodów jest kilka :))) ale to nic- już się doczekać nie mogę tych nowych staranek... może jakąś niespodziewajke małżowinie zrobię? :)
Grcze jajnior coraz mocniej zaczyna dokuczać, więc pewnie ta małpa już tuż tuż... No i na gębie mnie troszkę wysypało, więc jak nic to ona... :)
Ale nie o tym...

Czekamy teraz na Losiczkę, az w końcu wróci z tego parteru z przesyłką w ręke i ją osika :) a później piąteczka... :)

Losiczko żadna dupa, dupę to nam wystawisz do lania za te czarne scenariusze i juz Katy Cię załatwi. Prawda Katy? a ta napoleonka ze śledziem... to hmmmm... też bym zjadła. :) aż mi ślina poleciała :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karolinko jak tak patrzę na Twój wykres to i Twoje kolana nieco za sobą tęsknią:-) widzę, że u Was seria- i krótki odpoczynek hi hi

mężowi nie powiem przez telefon bo muszę widzieć jego minę- ten widok bedzie bezcenny:szok:

a u mnie objawy takie
- mega senność
- pełne piersi- choć nie bolą
- idealna cera-choć wcale sie specjalnie nie staram, a ja od zawsze walczę z różnym paskudztwem
- pobolewa mnie brzuch jak na @
- i jakiś dziwny spokój w środku

no w sumie piąteczko my tak na lepszy sen... :) choć ostatnio kiepsko u mnie z libido, bo mi się nie bardzo chce :(
może jak przyjda kolejna płodne to znów będzie długaśna seria... bo te w naszym przypadku są i tak krótkawe...:laugh2: w końcu my młodym małżeństwem jesteśmy :)

a Ty Tygrysku masz porównanie mniej więcej bo każda ciąża inna, ale ten Twój spokój mnie rozbraja. ja to jestem od jakiegoś czasu jak taki mały nakrecony bączek- zaraz wybuchnę. drażliwa, nerwowa- byle czego ryk, krzyk i zgrzytanie zębów. senna jestem tak, że czasem w pracy łapię się, że mi głowa opada bezsilnie i musze uważać by nie zasnąć. :laugh2: cycuchy bolą jak diabli, ale czy pełniejsze to ja nie wiem.
gęba powoli zaczyna przypominać zombi i bolą jajniki i ich okolice na @.

i tyle...

PIATECZKO TO TYLKO TESTU Z II KRECHAMI BRAKUJE A JA MAM CHOLERKA DYLEMAT BO DZISIAJ PO 15 PRZYJERZDZA DO MNIE NA NOCKE SZWAGIERKA Z SYNEM WIEC JAK DO 15 NIE PRZYJDA TESTY TO PRZY NICH SIE NIE ODWAZE ZROBIC BO NIE WIEM JAKA BEDZIE MOJA REAKCJA ALBO RADOSC ALBO PUSZCZE BEKSE WIEC WOLE TO ZROBIC JAK BEDE SAMA Z MALYM A M MA JUTRO WOLNE :sorry:NO CHYBA ZE POJDE DO SASIADKI I JEJ TAM NASIKAM NA TESTA HA HA

czesc kochane

karolina u mnie testy nigdy nie wyszly orzed @ a w dniu wredoty blade byly wiec kochana nie kazdej wychodza przed @

bobo mnie wczoraj dopadlo to samo ale na widok miesa surowego( rodzice swinke na swieta kupili) a co do dzidzi kochana to niestety ale w 13 tc nie ma szans by pod zebra wlazla.Zobacz załącznik 413624Zobacz załącznik 413624Zobacz załącznik 413624
Zobacz załącznik 413624

• w końcu 20. tygodnia: 2-3 palce poniżej pępka,
  • w końcu 24. tygodnia: na wysokości pępka,
  • w końcu 28. tygodnia: 2-3 palce powyżej pępka,
  • w końcu 32. tygodnia: w połowie odległości między pępkiem a wyrostkiem mieczykowatym,
  • w końcu 36. tygodnia: przylega do łuków żebrowych - najwyższe położenie dna macicy
  • w końcu 40. tygodnia: 1-2 palce poniżej łuków żebrowych, a więc w przybliżeniu na tej samej wysokości, co w końcu 32. tygodnia ciąży.
obrazek nie chce sie wgrac tu jest narysowane wys macicy http://www.noworodek.pl/cms/data/uploadedimages/20051115025321.jpg
ja dzisiaj siedze jak na szpilkach hehe juz sie jutra nie moge doczekac, miejsca nie moge sobie znalezc. powiem wam ze usg dziala na mnie jak fajki na palacza jak bym mogla to ci tydzien bym je robila hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Losiczko- sikaj u sąsiadki- na balkonie, na strychu... Ja wierzę, że będzie oki :) no i dawaj nam tu te brakujące dwie krechy...

reklama
losiczka kiedy płaciłaś za testy? bo ja w czwartek po południu. A właśnie tam zadzwoniłam i pan powiedział, ze wyśla dzisiaj. I , że jak wysyłaja to dosaje się od nich maila, że kasa dotarła i robią wysyłkę.

Do góry