reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

dziendobry
czytalam was wczoraj ale nie moglam odpisac bo tylko do dtspozycji mialam telefon a z telefonu odpisiywas nie moglam:no:

zaraz trzeba dziecko do szkloy dac i isc na zakupy mikolajkowe odezwe sie potem

reklama
dziendobry dziewczynki,nadrobilam caly weekend,choc bylo tego sporo...w piatek bylam u gina na pierwszej wizycie ale stwierdzil ze jest za wczesnie zeby cokolwiek zobaczyc:-(,bo to dopiero 3 tydzien od zafasolkowania i na szpitalnym sprzecie nie ma szans... no nie wiem co myslec troszke sie przestraszylam.....ze cos jest nie tak:-(... objawy ciazowe to tylko utrzymujaca sie tempka,mierze codziennie rano i niedotykalne piersi,poza tym nic... troche sie martwie...Piąteczko mam nadzieje ze ten odpoczynek nie bedzie Ci potrzebny i jednak zrobisz test,i zobaczysz piekne 2 kreseczki,a szampana to wypije Twoj maz ze szczescia!madlen wreszcie sie odezwalas...:-),Ilonka a Ty masz jakies objawy i jak zdrowko synka?justynka7177 trzymam kciuki ;-)Roszpunka jeszcze raz gratuluje kochana,kiedy masz pierwsza wizyte,moze napisalas ale przy tylu postach moglo mi sie gdzies zgubic:zawstydzona/y:...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry wszystkim!

pogoda denna...
mąż mnie wyratował...jadę popracować z nim także przestane doszukiwać objawów...

dziś temp lekko wzrosła (czym się podjarałam jak szalona nastolatka spojrzeniem chłopaka)
nie wiem czy wstawiło mi wykres czy tylko link hmm...

ok uciekam...
kawa mi dziś nie smakuje!! jest jakaś nijaka :/

Pamelo- nie ma sie czym martwić!!! Naprawdę. Sprzęt szpitalny ma to do siebie, że nie jest najlepszej jakości i czasem guzik na nim widać. :) Dlatego ciesz się brakiem objawów, odpoczywaj, bo spokój bardzo ważny i czekaj na kolejna wizytę- kiedy masz?

karol_in-a nastepna wizyte mam dopiero na za miesiac,dlatego sie martwie...ale pomyslalam,ze prywatnie zrobie sobie test beta np.za tydzien zeby zobaczyc czy wsztstko ladnie rosnie,jak myslisz dobry pomysl? gin przypisal mi tez luteine na wieczor ze wzgledu na poronienie...

Ostatnia edycja:
pamelo- ja tak bardzo to sie nie znam, ale z tego co kojarzę to musiałabyś zrobic betę dwa razy w przedziale kilkudniowym, więc może warto w ten sposób, bo ona musi przyrastać. Ale Sloneczko- wszystko jest w porządku i niepotrzebnie na pewno się denerwujesz. Trzymam kciuki, żeby było wszystko ok.
Na Twoim miejscu poszłabym za tydzień albo dwa na prywatną wizytę to już będzie wiadomo co i jak. :)

qrcze zaczyna mnie jajnior kłuć- skubany... za wcześnie... :(

Dzień dobry !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
losiczko Ja Ci juz napisałam po wykresem ze chyba sobie nie popijesz w tego sylwestra :p hihih
Pamela- nie martw sie, jakbyś poszła prywatnie to może by było coś widać a wiadomo ze niektóre sprzęty w przychodni czy w szpitalu to są często przedpotopowe wiec głowa do góry, teraz kiedy masz wizytę za 2 tyg pewnie ?????????
Justynka- nie rozumiem Twojego wykresu...... bo dziś raczej nie masz 6 dnia cyklu tak jak masz zapisane.....wykres zaczyna sie od dnia @, zaczęłaś mierzyć później ale zacznij wykres od dni @ a potem dopisz te tepki od kiedy zaczęłaś mierzyć bo nawet nie wiemy który masz dziś dzien cyklu.....
Karolina- na razie nie ma @ wiec nie myśl o tym :p mam nadzieje ze teściowa w ostatniej chwili sie nie spakuje :eek:
Justyna jak wrócisz maźnij co kupiłaś na mikołaja dla dzieciaków :)

Ja czuję sie wspaniale wręcz.....aż mnie to martwić zaczyna..... no ale jak mąż wrócił to powiedział ze ABS-y mi rosną :crazy: ale że jemu sie to straaaaaaasznie podoba :zawstydzona/y:, to fakt urosły a raczej napełniły sie i to nieźle,az sama jestem przeraźona co bedzie potem.,dojna krowa jak nic :-D coraz bardziej bolą wiec chyba źle nie jest :) a niech tam bedą takie, wykarmie może pół oddziału jak urodzę heheh :)
ale tak poważnie z małym tez miałam mega duże a mleka jak na lekarstwo :-(

Jejuś ale pogoda......ciemno jak...nie powiem gdzie !!!!! :sorry: no i ten deszcz,, nie mam jak sie ruszyć z domu na razie :crazy: dobrze ze pomidorówkę mam na obiad z wczoraj jeszcze !!

Karolinko dziekuje,postaram sie spokojnie do tego podchodzic i tak jak piszesz poszukam prywatnego gina.ja w Polsce chodzilabym tylko do prywatnych ale tutaj jedna wizyta kosztuje od 170 do 200€:szok:... a te klucia to u mnie zwiastowaly fasolke,raz lewy raz prawy,wiec trzymam kciukasy za fasolke!!! nie Ilonko we Wloszech wizyty sa raz na miesiac niestety:-(

reklama
ILONKO DZIEKI BARDZO ZA DOBRE SLOWA ZOBACZYMY CO Z TEGO WYJDZIE JEZELI WCZORAJSZE MOJE MENU WIELKA NAPOLEONKA PRZEGRYZIONA SLEDZIEM :baffled::baffled::baffled: COS ZNACZY TO FAJNIE :-):-):-)

PAMELO WIDZISZ ZE MOZNA BYC W CIAZY I NIE MIEC OBJAWOW TO DOBRZE CIESZ SIE BOBO TAK NARZEKALA A TERAZ SIE MECZY BIDULKA GLOWA DO GORY

Do góry