reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

katy kurcze to pisz,niesamowite wspomnienia...bedziesz twoim dzieciom puszczala kasete :tak:
ja mam moje rozne wspomnienia w glowie,bo wtedy tez nie bylo tak aparatow i nawet nie moznabylo robic zdjec..:-(technika poszla do przodu i teraz nawet tel.mozna pstrykac foty...:-)..ale ja zawsze mowie,ze co mam w glowie,tego mi nikt nie zabierze i bedzie co wnukom opowiadac..;-)

reklama
katy nim skleroza dopadnie,zaczne pisac pamietniki :-D
przed chwila ogladalam taki filmik na fb..dzieci z PRLu..az sie wzruszylam..jakie wtedy byly piekne czasy...........

katy ale ja tez nie bylam jakos szczegolnie duza..ale i tak fajne to byly czasy..,ludzie zyli lepiej ze soba..:tak:
chyba na jakies wspomnienia mnie wzielo..:szok:..
a filmik super..laska ladnie zdeterminowana:szok: :-D..usmialam sie :-D;-)

edit.uciekam spac..dobranoc ;-)
snieg u nas teraz pada,ciekawe czy z deszczem..fajnie jakby dzieciaczki rano wstaly i byloby bialo :tak:

Ostatnia edycja:
No fakt czasy mega odlegle ale jakos tak czlowiek docenial to co mial, nie bylo tv( no moze jeden na dwa domy, u nas byly schadzki w domu ludowym wieczorami na ogladanie filmow) nie bylo gier typu wii, czlowiek spedzal czas na lonie natury a bedac posiadaczem gumy Donald bylo sie juz kims :-D
A mialas rodzinke w Ameryce ;-) ja do dzis pamietam paczki z uzywanymi ciuchami i zawsze do tego pieprz i lizaki anyzowe :-D ups zapomnialam o $1 zawsze i nieodlacznie
Jeszcze 2 lata temu dostalismy $1 w kartce :-D

Ostatnia edycja:
DZIENDOBRY DZIEWCZYNKI :-)

PIATECZKO A JA MYSLALAM ZE TY NAM TU WPADNIESZ Z WIADOMOSCIA O POZYTYWNYM TESCIORZE :-D:-D:-D A TY JESZCZE TYDZIEN CHCESZ CZEKAC ???PODZIWIAM CIE ZOBACZYMY JAK TESTY PRZYJDA CZY DIABELEK NIE SKUSI NA SISI :-D:-D:-D
NASZCZESCIE DO MNIE TEZ NIE DOTARLY W WEKEND BEDA PEWNIE DZISIAJ JAK NARAZIE NIE MAM OCHOTY NA NIE SIKAC BO SIE BOJE :-(OD JUTRA TEMPKA POWINNA SPADAC NA @ WIEC JAK JUTRO NIE SPADNIE TO NASIKAM JUTRO JAK SPADNIE TO NAWET NIE PROBUJE :-(CIESZE SIE BARDZO BO W KONCU TEN JAJNIK PRZESTAL MI PULSOWAC A BRZUSIO POBOLEWA JAK NA @ ALE DO CZWARTKU TO JESZCZE SIE BOL ROZKRECI I WIECIE CO ??? ROBIE SOBIE MIESIAC PRZERWY TZN NOWE STARANKA W STYCZNIU NIE ZNIKNE STAD NAPEWNO POPROSTU DAJE SOBIE ODPOCZYNEK NA WYSPANIE A W SYLWESTRA NA POPICIE HE HE JA TAKA PIJACZKA JESTEM ZE OD ZAPACHU ALKOHOLU JUZ JESTEM PIJANA :laugh2:MOZE TEN MIESIAC DOBRZE MI ZROBI

ILONKO ROSZPUNKO MELDOWAC SIE PROSZE JAKIE NOWE CIAZOWE OBJAWY SIE POJAWILY

MILEGO DNIA BABECZKI

reklama
Dzień dobry!

Hmmm... byłam przekonana, że zastanę jakieś milion stron do nadrabiania po weekendzie, a tu raptem 10 :szok:
Piąteczko- głowa do góry, bo za chwilkę dostaniesz kopas w dupas i sie opamiętasz. Tygryski się nie dołują- pamiętaj o tym. :) i co jak co ale wytrzymać nie wytrzymasz i nasikasz wcześniej... Poza tym mąż- drań (ale nie taki wielki oczywiście) zostawił kobietę (ciężarną) w potrzebie :-p to niech się cieszy krócej, a jak mu powiesz przez telefon to na skrzydłach przyleci szczęśliwy.

Losiczko- ja już napisałam pod wykresem, ale sie powtórzę- mam bardzo podobnie jak Ty. Nie chodzi o temperaturkę, ale o odczucia- u mnie objawów brak, przeczucia brak- tylko bolące cycochy na @ są. Ja ten cykl zaraz na początku spisałam na straty, więc czekam na kolejny- świąteczny. A Ty moja droga- nie licz, nie nakręcaj się, a jutro II jak nic :))) Ktoś musi przejąć tą pałeczkę berka bo Roszpunka już zmęczona tym ganianiem. :) Daj jej odpocząć.

Ilonka- jak zdróweczko?

Katy- ja jestem doslownie zakochana w kominku. My w planach tez oczywiście mamy, teściowie mają, szwagierka ma i do lasu jak jedziemy to też jest. Nie bardzo się znam merytorycznie na budowie kominków, ale szyba nie czernieje i płomienie pięknie widać. Co do płaszcza wodnego- ja jestem na nie, ale za to rozporowadzenie za pomocą nadmuchów cieplego powietrza rozprowadzone po wszystkich pomieszczeniach- rewelacja i zdaje egzamin pożytecznego poza ładnie wyglądającym.

ja za 4 dni dostanę @ o ile nie przylezie wcześniej, więc nieszczęśliwie akurat na wyjazd weekendowy. :( ale qrcze dziewczyny teściowa chyba nie jedzie z nami - jupi!!!

madlen- dobrze że wpadłaś...

Do góry