reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
katy muszę. bo jak nie wytrzymam to w razie powodzenia nie wytrzymam i m poinformuję na odległość. a to jest ostatnia rzecz , którą chcę zrobić

Piateczka sloneczko nie smuc sie moze tak ma wlasnie byc on daleko, ty nie testujesz, on wraca i swietujecie II :-):-):-)

katy moj syn jest krolem ,a cora spiewa w szkolnym chorze ;-)
powiedz mi kochana,czy u was tez jest tak zimno ? u nas dzisiaj lewdo 3st.a do poludnia padal snieg z deszczem,wrrr piec chodzi wlaczony caly dzien,bo wystarczy go tylko na chwile wylaczyc a juz takie zimnisko w domu,ze szok ,a wy jedziecie na swieta do Polski ??

Nie u nas dosyc cieplo, dzisiaj bylo 13 st ale wczesniejsze dni byly dosyc zimne. Bylo 3-4 st wiem to jakas masakra , tutaj zimno odczuwa sie jakos bardziej niz mroz w Pl. Majac tutaj 4 st czuje sie jak w Pl przy -15 st!!!!
Fajnie ze dzieciaczki sie udzielaja, ja sama bylam taka spolecznica jak to mowil moj tata. Uwielbialam wystepowac w akademiach, konkursach spiewanych, nalezalam do scholi koscielnej, w liceum zespol szkolny sie pojawil. A nawet spiewalam w zespole ludowym...ps....nagralismy kasete w Radiu Rzeszow :-D:-D:-D:-D bylam wtedy w 3 kl liceum :tak::tak::tak: uwielbialam ten styl zycia i bardzo milo to wspominam :-)

Tak jedziemy na 2 tyg wyjazd w srode 21go :-)

katy to sobie troche odpoczniesz ;-)..mowisz plyte nagraliscie ?:-D,no niezle..ja to spiewac lubie,ale jak nikt nie slyszy..,cora odziedziczyla talent muzyczny po tacie..a syn aktorstwo po mamie :-D
katrina ja sie ciesze,ze juz dzien sie konczy,bo jutro rano bede miala w domu cisze ;-),po weekedzie to juz mam dosyc,a jeszcze tamten caly tydzien mialam meza w domu,bo chory byl..a wiadomo,ze z chorym facetem to gorzej jak z malymi dziecmi :tak:

reklama
Dokladnie najgorszy koszmar zony??? Chory maz :-)

Wiesz Madlen wtedy jeszcze nagrywano kasety moja ktoras ciotka pozyczyla a drugiej nie mialam wiec teraz tylko pozostaje mi pisac do Radia o kopie :-)

Do góry