reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Kochana jesteś agniesia. dziękuję :*
Dziękuję wam wszystkim dziewczątka.
Ja liczę bardzo na to serduszko za dwa tygodnie:tak: Taki prezencik na święta i nic więcej mi nie potrzeba:happy:

piąteczka, nie czujesz mojego oddechu na plecach?:-D:-D Za karę, że mnie straszysz nocnymi wrzaskami złapię cię szybciej niż myślisz i będziesz musiała sama gonić następne!!!:-D A tak w ogóle, czy to nie przypadkiem ty starasz się o piątego z kolei ryczącego bobasa??:-D:-D:-D

reklama
Witajcie dziewczynki!!!!

Ilonka cudowna wiadomość!! Cieszę się, że się uspokoiłaś i jest wszystko ok!! Zdrówka dla Ciebie i Twojej fasoleczki!!
Roszpunka u Ciebie też wszystko ok,dzidzia na swoim miejscu ;-) A infekcje wyleczysz i będzie dobrze!!
Karolinka nic nie piszę :-):-):-)
piąteczka z niecierpliwością czekam do 13!! Wysikaj te II kreski i wyręcz Roszpunkę w byciu berkiem :-)
Marysia tak blisko mnie mieszkasz,u Ciebie śnieg a u mnie nie ma....
agniesia te testy z Tesco to Pepino, one są zwykłe paskowe tylko musisz zwrócić uwagę, bo jedne są o czułości 25 a drugie 10. :-p

A u mnie do d**y!!! Jest 24 dc a owulki nie było :no::no::no: Nie wiem co się dzieje, zawsze miałam regularne cykle a teraz.... pech...

DZIENDOBRY KOCHANE

SZWAGIERKA POJECHALA DO SZPITALA WIEC MAM CHWILKE BY COS SKROBNAC A WIEC DZISIAJ PRZYSZLA @ :wściekła/y:CYKL SKROCIL SIE DO 25D :sorry: TEN CYKL BEZ STARANEK TEMPKE BEDE MIERZYC BO JUZ SIE PRZYZWYCZAILAM ZADNEJ BEKSY NIE BYLO MOWI SIE TRUDNO TESTY SIE PRZYDADZA NA POZNIEJ

KAROLCIA TO DLA CIEBIE :-D:-D:-D:-D:-D TY WIESZ ZE ...................:-D
ILONKO ROSZPUNKO NIECH WASZE MALENSTWA ROSNA JAK NA DROZDZACH
PIATECZKO JAK WPADNE TU WIECZORKIEM TO MAJA BY DWIE KRESKI WYSIKANE
WITAM NOWE STARACZKI I MILEGO DNIA I PROSZE NIE ZAPOMINAC O MNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

roszpunka wszystko się zgadza. ale jak już pisałam to pierwsza dzidzia mojego M. czuję, że zaraz zostanę złapana- i proszę Cię bądź to Ty a nie @

JAK DOBRZE WAS MIEĆ!!!!!!!! PRZECIEŻ JA BYM DZIŚ SAMA ZWARIOWAŁA!!!!!!!!!!!

LOSICZKA no oczywiście, że pamiętamy

Dzięki kochane,chyba się zabiorę i go kupię,a co....tylko kiedy ja bym go mogła zrobić tak aby miarodajny był ten wynik???A tak wracając do owulacji to ja wtym miesiacu też bez owulacji jestem,bo w dniu spodziewanej miałam śluz biały i lepki tak naprawdę to dopiero od 2 dni jest lekko przeżroczysty,ale nie rozciągliwy...macica w miarę miękka i wysoko.Jedynie co to mnie jajnik napinkalał w momencie owulki i tyle z tego...no cóż nic nie wymyślę,trza czekać eh....ale wiecie jak teraz się nie uda to od jutra mój mąż jest w domu do prawie połowy stycznia i wykorzystam go tak,że nie ważne kiedy owulka seks będzie 2 razy dziennie:-D aż się uda:)))))))))))

agniesia no może tak jak pisze piąteczka krostki zmienią sie na ciążowe :) hihi :) tego życze kochanie bardzo mocno, jak nie to no nastepny cykl no jakby nie było bardzo przyjemnych boboseksików :tak: a wiesz kochana ze dziś to mój kochany wraca z delegacji?????????? tzn wraca ale bedzie pracować na miejscu, pewnie przez tydzien tylko ale zawsze to juz coś :) nacieszymy sie sobą tak jak WY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Roszpunka- wiedziałam ze bedzie dobrze !!!!!!!!!! nie mogło być przeciez inaczej :) a to zapalanie szybko minie i za 2 tyg bedzie piękna dzidzia z pulsującym serduszkiem :) na którego masz wizytę ????????????????
piąteczka juz bliżej niż dalej :) bardzo mocno zaciskam kciukaski :)
Karolina czy sie gniewam ????????? no baaaaaa.,...... i to strasznie :crazy: !!!!!!!!!!!!!!!! no coś TY głuptasie , jakbym mogła sie gniewać :) Ja to rozumiem NAPRAWDĘ i PRZEPRASZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :zawstydzona/y: PO prostu mam tyle pozytywnych myśli i wibracji ze chciałam je na WAS przeżucić !!!!!!!!!!!

a losiczka uprzedzała ze jej nie bedzie bo ma gości do piątku i nie ma też bardzo dostępu do kompa bo chyba syn koleżanki okupuje go całymi dniami !!!!!!!!! ( ah no tak szwagierka - pokićkało mi sie )
Suonko a może jestes chora albo jakis stres????? owulka moze sie przesunąć w takich chwilach, albo bedzie później po prostu !!!!!!!!!!!!
Ania jak sie czujesz?????????????
Katy a no uwierzyłam :) :-D

Ostatnia edycja:
losiczko- jak miło, że do nas wpadasz... :) nie zapomnimy- nie mamy nawet zamiaru...

piąteczko- słuchaj się koleżanek i wysikaj II- jeszcze dwie godziny... :)

suonko- może się opóźniła? a może (tfu, tfu..) ten cykl był bezowulacyjny?

i nie nakręcać mnie- sio sio sio.... bo będę ryczeć przez cały pseudo romantyczny weekend z mężem w lesie... :)

Ilonko- wyrzucaj te emocje z siebie, tylko oby nie nakręcały mnie... :) albo możesz od piątku już nakręcać bo ja nie będę miala do was dostępu :) do jutra sicho sza... :)))

Roszpunko- infekcja szybko minie a nie leczona moglaby być groźna, więc skoro te leki sa bezpieczne dla ciąży to nie ma się czym przejmować.

jajnior znów zaczyna pobolewać, ale przez te plecy to ja niewielę czuję i boję się iść do skrzynki zobaczyć czy coś przyszło... :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ilonko ciesze się,że też będziesz mieć małzonka w domu, odrazu weselej się robi jak jest do kogo buzie otworzyć....Mam pytanko myślisz,że przezębienie może przesunąć owulkę,jak tak to o ile moze się przesunąć...
Iosiczko nikt tu o Tobie nie zapomina,buziaki kochana:*

Do góry