reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

on nawet nie jest świadomy piąteczko, że od jego wizyty dzisiaj Twoja ciąża zależy- jakkolwiek by to nie zabrzmiało :)

katy- pogromca!!! ja mam prośbę jakbyś mogła to zaczaj się gdzieś tam pod oknem piąteczki i tą wredną @ odstrzel jak będzie chciala przyleźć, bo ona na te bliźniaki czeka :)))) a Ty pamiętaj jak my się wszystkie szturmem ustawimy na Twoją @ do walki (za Twoją pomoc nam oczywiście) to ją przepłoszymy i przepędzimy nie tyle na 9 co od razu na 18 miesięcy- zobaczysz :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ha ha karolinko dobrze, że mój m tego nie czyta- bo by chyba padł!
ale jakby co- to kiedyś podziękuję listonoszowi za to, że jestem w ciąży. to się zdziwi:szok:

ja go normalnie dzisiaj do kierownika poczty zapodam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! obibok jeden!!!!!!!!!!!! powiem ,że uważam, iż za wolno nóżkami przebiera pedałując na tym swoim rowerku!!!!!!!!!!!!!

ps. zaraz się zleje w majtki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
O kurczę ja też jestem ciekawa!!:-D

Bobofrutek tulę mocno kochana:-(

Zagubiona Ilonka super że wszystko jest dobrze:-D

Losiczka za ciebie kochana też trzymałam kciuki,a byłam pewna że się uda...:-(

witajcie staraczki :-) życzę wam wszystkim szybkiego zafasolkowania i ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
piszę do was bo z pewnością są tu dziewczyny na wspomagaczach a ja mam właśnie całe opakowanie DUPHASTONU którego już nie potrzebuję
zainteresowane proszę o kontakt na priv

reklama
Do góry