reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

dziękuję wam wszystkim

ja też wzięłam priorytet i skoro zostały wysłane wczoraj przed piętnastą to dziś muuuuuuuuuuuszą być!!!!!!!!!!!!!

reklama
piąteczka dojdą na pewno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mnie szły jeden dzien i tez priorytet zwykły !!!!!! spokojnie :) :laugh2:

wszystko chyba przez święta i wzmożony ruch pocztowy... więc cierpliwości.
piąteczko ja wiem, że to kiepskie pocieszenie, ale może jak nie dzisiaj to jutro przyjdą i jutro zatestujesz i wtedy już nie ma bata musi być dobrze. :)

ja zaczynam świrować... :)

karolinko no niestety nie:wściekła/y:

zadzwoniłam na pocztę- mój listonosz pracuje do bólu- czyli pracę kończy jak dostarczy wszystko co ma dostarczyć tego dnia- i dobrze mu tak- niech tyra

Jak pracuje do bolu to on tam zajrzy ....tylko zeby ci pecherza nie rozwalilo, siknelas do sloiczka????

no i normalnie gdyby nie przedświąteczna gorączka to też by były już dzisiaj, ale qrcze takich zamawiających jak my jest wiecej i nie tylko testy. ludzie zamawiają miliony rzeczy przez internet- a teraz około świąt to i prezenty i te inne... więc piąteczko głowa do góry- przyjdą najwyżej jutro. i jutro będziemy znały wynik. :)

reklama
ja dziewczyny coraz bardziej zaczynam świrować i kusi mnie, żeby przy okazji dzisiejszych zakupow zajrzeć do apteki (która na nieszczęście jest obok) i zrobić testa jutro z rana. i tak wiem co na nim będzie, ale to czekanie i nakręcanie wasze mnie wykonczy a tak jutro będziemy już wiedziały. co wy na to?
bo jutro Roszpunka nie będzie wiedziała pod którym oknem stać- u mnie czy u piąteczki, więc ja ją odeślę z samego rana do piąteczki.
qrcze jak mnie ten jajnik boli.... :(

Do góry