reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
piąteczko... do mnie właśnie dotarl listonosz i przyniósł testy.... pfiii.... teraz to niech się w tyłek ugryzie... :):cool: będą na następny rok :-D

justyna przyjedź do mnie ja Tobie oddam te testy- tylko nie trzymaj nas juz dłużej w niepewności. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
NO to jestem z powrotem wrucilam oj boze jak zimno na dworze masakra pizdzi jak na syberi w pogodny dzien ....:( suchajcie kochane ktos z was sie orientuje na BETA HCG bo wynik mam : 1.20 gin pow mi ze nic ale ja jakos dziwnie sie czuje z tym wynikiem chyba ze jak zob ten wynik to jakas jak zwykle nadzieje sobie zrobilam :no:

mnie one też raczej potrzebne nie będą :D
normalnie mnie brzuch rozbolał na @ :D :D już mnie trochę śmieszy jak moja temp, cykl, cycochy robią sobie ze mnie jaja :D

do tego mąż pyta zawsze rano "i co zalewa cię już?"

justynka- objawy podobne, pomyslić sie zawsze można. no ja to sie myle zawsze tyle, że w drugą stronę :cool2: a @ i tak przychodzi tylko sobie jaja ze mnie robi i straszy... wredota jedna....

Dziendobry dziewczyny. Patrzac na wasze wykresy postanowilam ze jak w tym cyklu sie nie uda
ide do apteki kupuje termometr i zaczynam mierzyc od nowego cyklu mimo iz straszny spioch ze mnie:-D,
tylko bede potrzebowala waszej pomocy w interpretacji bom zielona w tym dopiero niedawno dowiedzialam sie jak mierzyc temperature. U nas pogoda jak to w Szkocji leje, wieje ze az glowy urywa i ziiiimno strasznie.
Ciekawa jestem komu nastepnemu uda sie wysikac dwie kreski trzymam kciuki za wszystkie testujace.

a u mnie poponad 3 tyg ponurej pogody slonce sie przebija przez chmury ale niestety wietrzycho straszne wczoraj w nocy snieg padal ale niestety nie bylo po nim sladu rano

reklama
A niech go sraczka dorwie po drodze.....ale piąteczku co się odwlecze to nie uciecze jeszcze je wszystkie zasikasz porządnie na II krechy:tak: Ja trochu domek ogarnęłam i zbieram się pomisia potem na zakupy,może teściora sobie sprawie,choć wiem,że mnie pokusi i nasikam szybciej niż bym chciała:)))))))))))
Ilonka pewnie z mężulkiem szaleje,nacieszyć sie nie może,ja też mojego maltretuje jak wraca....
Ostatnio słyszałam zabawną histirię z parcy strażaka o najdziwniejszych wezwaniach: sąsiadka zadzwoniła po straż,bo słyszała u sąsiadów za ścianą wielki trzask i ciągłe wołanie o pomoc,pukała ale nikt nie otwierał. Po przybyciu strażaków i wywarzeniu drzwi w sypialni sąsiadów zastano zakutą sąsiadkę w stroju "ewy" i nieprzytomnego sąsiada na podłodze przy łóżku w stroju batmana:szok: Kochankowie chcieli zaszaleć i dodać pikanterii w łóżku,mąż przykół żonkę dołóżka i chciałą na nią skoczyc z szafki jak batman ale nie wyrobił i uderzył o kant łóżka po czym stracił przytomność a przykuta żona była bezsilna:-DMasakra,normalnie masakra:-D

Do góry