reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

agniesia hmmmmmmm vel przyszły berku............ oniemiałam!!!!!!!!!

ps. moja córka zapytała dlaczego mam taki ekran kompa w kropki.............przyznałam się....................

reklama
I co na to córa,a ilema lat?U mnie synuś marzy bardzo o rodzeństwie,często wspominamy naszą fasolkę,miałam na początku żal,że tak szybko mu powiedziałamo ciąży:zawstydzona/y:Potem chodził ze mną na badania i był wtedy jak się dowiedziałam,że już serduszko nie bije:-(Jest moim największym skarbem i bardzo chcę spełnić jego marzenie o dzidziusiu,bo taki jedynak to kidyś sam zostanie a tak będzie miał wsparcie w rodzeństwie....oby się Nam wszystki udało być berkiem i urodzić takie różowe cudo:************buziaki
Widzę,że fale morza czerwonego są w tym miesiący wyjątkowa nachalne,to pewnie przez ten wiatr za oknem,ale wkrótce ma przyjść mróz i niech zamrozi je na długo długo.Justynka uszy do góry i do dzieła w święta:*

Ostatnia edycja:
ja nie wiem... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak tylko brzuch mnie rozbolał pobiegłam po wkładkę...a teraz to już morze czerwone...
żebyśmy tak wszystkie na raz zafasolkowały...
pracowite święta i koniec roku będziemy miały...

nowe dane do tabelki cykl starań 3 @ 10.01....

PIATECZKO PRZECIEZ NIEDAWNO MIKOLAJ BYL I CO ??? BIALE SE WKLADAMY A CZERWONE LECI HI HI :-D:-D:-D

PISZE BO MAM CHWILE PRZERWY:sorry2: RODZINA WYBYLA NA GODZINKE :-)

KURCZE MARTWIE SIE O ILONKE MAM NADZIEJE ZE MAM TYLKO PROBLEM Z KOMPEM !!!!!!!!!

ILONKO DAJ ZNAKA

agniesia ja nic córce nie mówiłam- no ale młodzież jest mądrzejsza od nas i sama się zorientowała, że są staranka i nam dopinguje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
LOSICZKO mikołaj w gumy przygrał
ps- nie gniewaj sie na tygryska i kłapouszka- bo to nie koniec ha ha

NO KURDE BLASZKA CO Z ILONKĄ?

reklama
Witajcie moje towarzyszki w doli i niedoli. Witam się dopiero teraz bo z rana nie mialam kiedy - a wiec WITAJCIE.
Tule Was wszystki na morzu czerwonym i 3mam kciuki za nowy roczek.
U mnie do 13 jeszcze chwila a zaczał mnie pobolewać brzuch jak na @ i sluz ise pojawil wiec pewnie znoe wczesniej przylezie i nic z tego :eek: no ale cóż pozostaje mi czekać, przynajmniej do testowania mnie nie ciągnie mimo ze tescik czeka w szufladzie. Co do obcasów to mogę poszaleć bo wzrostu tak jak i piersi tam na górze mi poskąpiono więc do M brakuje mi 20 cm. Poza tym pogoda zimowa w sensie śniegu - jesienna w sensie temperatury bo na +.

Do góry