reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

No fakt u Was pomalutku trzeba pewne sprawy obgadac......moze inaczej bedzie jak juz sie porod zacznie....moze sie odwazy??? W takiej chwili chyba czlowiek ( ajuz napewno facet) nie mysli racjonalnie
W razie czego przyjdzie po wszystkim zmina szczeniaczka i

reklama
Katy - nawet się nie łudzę, przy narodzinach Alinki nie był i teraz też nie chcę. Są sytuacje, kiedy jednak wolę być sama. Może jestem starej daty, ale akurat ja mam takie zdanie, że do pewnych rzeczy facetów nie należy przekonywać na siłę i zmuszać, bo efekt może być odwrotny. Dam sobie radę - nie pierwszy i nie ostatni raz.

Dokladnie Katrina i to nie od daty zalezy , ja tez tak mysle i nie stawialabym takiego warunku........bardzo milo sie gawedzilo ale uciekam, moj zabki myje i trzeba popracowac co by mial sie nad czym zastanawiac czy byc przy porodzie czy nie

Do Jutra...spij dobrze

Witajcie dziewczyny :)

Znowu dawno do Was nie zaglądałam, wybaczcie;-):zawstydzona/y:

Witam Wszystkie nowe Staraczaki i trzymam za Was mocno kciuki:tak:

ilonka zyczę lepszego samopoczucia:tak:

asiczka rzuciłaś mi się w oczy bo też mieszkam w UK:-)
i napiszę Ci, że ja np. jesem bardzo zadowolona z prowadzenia ciąży tutaj, więc się nie martw;-) życze jak najszybszego zafasolkowania:tak:
Wedlug mnie wszedzie sa plusy i minusy w sluzbie zdrowie, czy tutaj czy w UK. Mam kolezanke, ktora tutaj prowadzila ciąże, na USG powiedziano jej, ze niestety dzieciatko bedzie miao zespol Downa:-(
Gdy poeciala do Polski to zrobila ponownie USG i tam lekarz wykluczyl chorobę, byla wściekła, że tak ją tutaj anstraszyli, w tym przypadku niestety ich diagnoza powierdzila się:-( moim zdaniem gdy jest wszystko dobrze to wszedzie bedzie dobrze:tak:

losiczka trzymam kciuki za tą córcię:-)
i oczywiście za Wszystkie starające się :) nie jestem w stanie każdej z osobna wymienić, przepraszam;-):zawstydzona/y:

katrina ja podobnie jak Ty (na szczęście) ani w 1 ciązy ani teraz nie mialam i nie mam zadnych mdlosci i wiekszych dolegliwości:) no teraz czasami gorzej sie czuje ale ogolnie ok.

Wczoraj widzialam moje Maleństwo:tak: ale fikało :)
Mąż stwierdzil, ze musi byc to dziewczynka bo Kubę na każdym USG trzeba bylo budzić:tak: hehe:-D
a oto moj skarbek:

Hejka dziewczynki.
Więc u mnie wygląda to mniej więcej tak: przez 2 lata brałam tabletki anty głównie na uregulowanie @ bo miałam bardzo długie i nieregularne cykle. Przyczyną była pęcherzyki na jajnikach. We wrześniu odstawiłam tabletki no i nadal mam nieregularne cykle, mniej więcej po ok. 40 dni... Mieliśmy poczekać jakiś czas ze staraniami no ale w połowie tego cyklu tak jakoś wyszło że nie czekamy:) Teraz czekam na @ bo ostatni był 4 listopada ale jakoś go nie widać... Oczywiście już się nakręcałam i zrobiłam 2 testy ale nic:no: Nie mierzę temperatur ani nie obserwuję się bo wstyd się przyznać ale nie znam zasad tych obserwacji:zawstydzona/y:
Kurcze, wiem że jestem niecierpliwa ale wy mnie pewnie rozumiecie dlatego jak znalazłam to forum pomyślałam, że to coś dla mnie.
Boje się że mogę mieć z tym problemy ale z wami będzie raźniej:-) Pozdrawiam.

Dzień dobry!!!!!!!!!!

Co tu taka cisza?????????????

NO NIE WIERZĘ!!!!!!!!!!!!!!

WITAM NOWE STARACZKI!

POLAA- SUPER- ŚLICZNIUTKO! GRATULUJĘ

A DZIEWCZYNKI TAK PŁYNĘ JAK NIGDY- MASAKRA!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Helołłł laski! :)
piąteczka ja też pływam jak cholera!! no nie pamietam juz kiedy mnie tak zalewało i se głupia wymyśliłam, że może była ciąża biochemiczna i samo sie poroniło... ja to mam nasrane w bani :szok:

witam i ja z rana :) za oknem deszcz snieg wiatr zima nadchodzi :D

bylam wczoraj u ginekologa to juz 8tydzien mam skierowanie na badania i usg nastepna wizyta 5 stycznia wszystko jest o.k

reklama
justynka ja też tak sobie pomyślałam. także z głową albo masz ok albo obie mamy nie tak. wczoraj wieczorem to normalnie do toalety biegałam co chwilę- noc też koszmar- a dziś już nieco lepiej ale i tak potop

asiek super- pewni nie możesz się doczekać- czekamy na fotki z brzuszka

Do góry