reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

piąteczka ja mam urodzinki 5 stycznia. Ale koziorożce są fajne!! :-)

No staraczek jest tu bardzo dużo, zauważyłam, że ostatnio dużo nas przybyło, ale co się dziwić skoro to takie zwariowane i szczęśliwe forum. Zanim tu trafiłam przeglądałam rożne fora staraczkowe ale tu jest zdecydowanie najfajniej!! :-)
Zzagubiona proszę zmień mi termin @ bo owu się przesunęła. Nowy termin to 21.12.

reklama
witam was musze wam troche po marudzic bo od wczoraj dola mam straszego wczoraj 2 h ryczalam wsumie nie wie o co nie moglam sie uspokoic hormony zabardzo szleja nie mam sily na nic z checia polozyla bym sie spac i wszystko przespala ....
moj juz ucieka ode mnie choc wolalabym aby mnie przytulic nic mi nie posuje masakra sama z soba juz nie daje rady przepraszam was ze wam truje ale nie mam do kogo przeciesz tacie sie nie wyrysze bo i tak nie zrozumi a mama stwierdzi po co dziecko planowalm wiec tylko tutaj moge sobie popisac moze mi sie polepszy ide jakis objad zrobic zerkne potem do was

czesc dziewczynki,ale mam do nadrobienia... mialam nawal pracy ale wreszcie wszystko zrobione!Bobofrutek strasznie mi przykro kochanie trzymaj sie dzielnie,tule mocno:-(... Piąteczka kurcze bylam pewna ze u Ciebie fasolka,tak sciskalam mocno kciuki! Zobacz załącznik 414928cholercia! zadnych dobrych wiadomosci widze @ przyszla do wszystkich,musimy jakos gonic to paskudztwo z naszego forum!

Ostatnia edycja:
tomek i justyna bedzie dobrze glowa do gory jak trzeba placz jak trzeba smiej sie wszystko jakos sie pouklada. tez czasami wole sie tutaj wyzalic doradzic niz wsrod rodziny itp nie w kazdym ma sie wsparcie takie jak bysmy chcieli.

Hello laseczki,kurde ale u mnie wichuraaaaa,normalnie jak ze sklepu wracałam to prawie głowe mi urwało,a szłam zygzakiem jakbym coś popiła:))))))))))Pisałyście coś o ciąży biochemicznej,ja w tamtą @ też tak myślałam,bo zaczęłam dziwnie plamić przed @, a później jak poleciało,ogromne skrzepy z 3 dni...ale to już było i mam nadzieje,że w tym cyklu będzie dobrze. Powoli wkręcam się w ten testujący stan,narazie nie zakupiłam teściora,bo pewnie bym go zasikała już ze 4 razy;-)szyjke mam strasznie wysoko,śluz prawie przeźroczysty jakby przy owulce i już sama nie wiem czy to dobrze,czy owulka się przesunęła...jak ja bym chciała mieć sąsiada ginekologa czynnego całą dobę,byłabymjego stałą klientką i monitorowałabym każdy dzień cyklu:))))
Witam wszystkie nowe staraczki a resztę ściskam mocno:*

tomek i justyna pisz wszystko co Ci na serduszku lezy po to tutaj jestesmy zeby wysluchac! :tak: witam nowe staraczki!agniesia84 przesylam fluidki

Ostatnia edycja:
dziewczyny wiesiołka się bierze od początku cyklu czy po @??? jak od początku to muszę ruszyć 4litery do apteki :/ jakie jeszcze "wspomagacze" mogę kupić takie wiecie bez recepty mam tylko folik

Ja czekam na @ i pewnie przyjdzie tylko kiedy?... hmm... Wy już przynajmniej ją macie wiec możecie odliczać dni do strania się o dzidzię a ja muszę czekać z niecierpliwością:(

No to witam sie i Ja !!!!!!!!!
U mnie tez pogoda do ..... , tyle ze wczoraj wiało o wiele bardziej, dziś juz lepiej jest
piąteczka - tulę..... można się umęczyć takimi potopami !!!!!!!!!!!!!
pamela jak sie czujesz????????????
justynka - to normalne myśli......tez raz myslałam ze była ciąża biochemiczna w 1 cyklu starań po pustym jajku.... i dlatego sie nie powinno robić testów przed @, ale wiadomo jak jest w praktyce !!!!!!!!!!
justyna- no burza hormonów u Ciebie mega !!!!!!!:szok:
asiek widziałaś serduszko ????????????? pochwal sie zdjęciem maluszka :-)

Ja sie czuję dziś lepiej,.... o niebo lepiej bym powiedziała.............no i teraz oczywiśćie mnie juz to niepokoi, matko jak to jest ??????? i tak źle i tak nie dobrze, ojjjj cięzko dogodzić !!!!!!!! ale zobaczymy co bedzie dalej,!!!!!!!!!!

Silene gdzie jesteś????????? daj znać kochanie
a TY Violu juz zapomniałaś o nas na dobre tak ?????????? buuuuuuu..........!!!!!!! :-(

reklama
oj nie mam nawet siły pisać. wiszę nad kibelkiem- szkoda tylko, że bez powodu.............

właśnie się zbieram powoli jadę na weekend do teściowej- mam tak podły nastrój , że chyba wyślę dzieciaki gdzieś z M a ja wyryczę się mamie w rękaw. No i jeszcze ta pogoda- depresyjna

Do góry