reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

Dziendobry wszystkim u mnie nie zafajnie bo chyba mam zapalenie pecherza akurat przed owulacja ehh pije duzo wody i jako ze nie mam zadnych innych ziol w domu to miete. Meza wyslalam do apteki moze cos beda mieli i do sklepu po sok zurawinowy i termofor. Jak do jutra nie przejdzie umawiam sie do lekarza.
Prawie codziennie dochodza nowe staraczki super sie watek powieksza (w kupie sila:tak:) witam i zycze wszystkim powodzenia

reklama
My chyba nie wyzdrowiejmy...
Dzisiaj w nocy miałam tak straszny ból migdała że pół nocy nie przespałam...
Jestem tak bardzo osłabiona że nie mam siły się ruszać...
Oczywiścei angina ostra,Sylwek też....Zinnat..
Tak bardzo boję się o Kacpra...

Wczoraj nie miałam internetu a dzis nie mam siły Was nadrobić.

Zdrówka dla Wszystkich...

Justynka wiesiołek mozesz już spokojnie łykać,a po owulce odstawić,po powoduje on również skurcze i należy odstawić do miesiączki,która mam nadzieje już nie przylezie:-)Kup jeszcze wit b6,bo pomaga lepiej wchłaniać się kwasowi foliowemu. A ja się już wkręcam,mam dziwne mdłości,ale to równie dobrze po hamburgerze,na którego wczoraj się skusiłam:)))

Dzień dobry:) No ja też miałam przy poprzednim cyklu taką sytuacje, że mnie zalewało tak,że co godzinę tampona do wymiany miałam, a i tak trochu przeciekałam. Przy tym cyklu z kolei przed nadejściem @ kilka dni miałam plamienie. Ale widzę,że nie tylko ja mam takie dziwne myśli, więc się trochę uspokoiłam :) Po Nowym Roku idę do gina na konkretne badania, to się zapytam o to..

Scotland18 oj współczuje bardzo, bo niestety wiem jak to jest z zapaleniem pęcherza:( najlepiej nie zwlekaj i idz do lekarza bo może być coraz gorzej.
Agniesia84 trzymam kciuki żeby to jednak nie był hamburger:happy2:

Ostatnia edycja:
Suonko dzięki za tego berka,ale po wpisie na stronke o danej cyfrze raczej w ciąże się nie zachodzi,chociaż szkoda,bo może szybciej bym zafasolkowała aniżeli w tradycyjny sposób;-) W zeszły cykl o tej porze miałam już delikatne brudzenia,a narazie nic,chociaż kupiłam sobie papier taki różowy w czerwone wzorki zeby nie świrować za bardzo:-D

WITAJCIE KOCHANE WROCILAM :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

GOSCIE POJECHALI UFFFF PRZEZ CALY WEKEDND BEDE DOCHODZIC DO SIEBIE PO ICH WIZYCIE :baffled::baffled::baffled:

U MNIE @ JUZ POWOLI IDZIE W SINA DAL ZA TYDZIEN KOMBINACJE ALPEJSKIE NA CORCIE I TESTOWANKO W SYLWESTRA JAK BEDZIE 1 KRECHA TO SIE NAPIJE ZA WSZYSTKIE NIEUDANE CYKLE:sorry2::sorry2::sorry2:

WITAM NOWE STARACZKI CIEZAROWECZKA ZYCZE POZYTYWNYCH OBJAWOW A JA SZUKAM KAROLCIE COS NAM WSIAKLA???

reklama
Do góry