reklama
Marysia77
Fanka BB :)
Mam juz synka teraz marze o dziewczynce choc oczywiscie jesli uda sie znow zafasolkowac to bede szczesliwa bez wzgledu na plec i ilosc maluszkow 

ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Witam
wpadam sie szybko przywitać i życzyć miłego dnia:_ zaraz jedziemy do tesciowej i wracamy wieczorkiem
Gosiulek a to małpa
nawatepny cykl mam nadzieje ze bedzie owocny
Lorelain a ja bym strasznie chciała bliźniaki mąz chyba bardziej, ale niech bedzie jedno aby zdrowe
Solcia trzymam kciuki &&&&&&&&&&&
zagubiona a może aż do konca nie bedzie wiadomo kto mieszka w brzuszku , mielibyście niespodziankę
Katy- leniuch
hehe , bardzo dobrze ze odpoczełaś i sie wyspałaś
ale ja sama po 10 sie zwlekłam z łożka i to siła hehhe
no nic lece kochane
buźka , miłego dnia 
wpadam sie szybko przywitać i życzyć miłego dnia:_ zaraz jedziemy do tesciowej i wracamy wieczorkiem
Gosiulek a to małpa

Lorelain a ja bym strasznie chciała bliźniaki mąz chyba bardziej, ale niech bedzie jedno aby zdrowe

Solcia trzymam kciuki &&&&&&&&&&&
zagubiona a może aż do konca nie bedzie wiadomo kto mieszka w brzuszku , mielibyście niespodziankę

Katy- leniuch
no nic lece kochane
Marysia77
SOLCIA z synkiem to bylo rach ciach i gotowe bez liczenia, obserwacji, mierzenia itd po prostu. Teraz jak juz wiecej wiem, bardziej sie staram i chcialabym juz - to niestety - poki co nic :-(
KatyB
Eh kazdy dzisiaj gdzies wybywa a ja bede gnic w domu w lozku
Lorelain u mnie swieca by chyba nie wyszla , nawet nie mam gdzie bo juz widze mine brata jak wchodzi a ja pod sciana

, co do blizniakow u nas nie ma szans ale jak by byly to bym sie cieszyla. Moze nie musialabym przechodzic tego co teraz podczas kolejnych staranek . Milej zabawy na urodzinkach 
Agniesia nie masz za co nam dziekowc wszystkie tu jestesmy zeby sie nawzajem pocieszac
Zzagubiona ja juz pisalam ze moze to dziopka ze tak sie wstydzi ;-)
Ilonka to milego dnia!!!!! Baw sie dobrze i szybko wracaj :-)
Ja na chwilke zmykam PA!!!!
Lorelain u mnie swieca by chyba nie wyszla , nawet nie mam gdzie bo juz widze mine brata jak wchodzi a ja pod sciana

Agniesia nie masz za co nam dziekowc wszystkie tu jestesmy zeby sie nawzajem pocieszac

Zzagubiona ja juz pisalam ze moze to dziopka ze tak sie wstydzi ;-)
Ilonka to milego dnia!!!!! Baw sie dobrze i szybko wracaj :-)
Ja na chwilke zmykam PA!!!!
gosiulek73
mama K&K&A
Dziewczynki czy Wy macie nawilżacze powietrza? Poszukuję dobrego...
Marysia77
My idziemy na spacerek bo piekne slonko
reklama
Freya1
Witam w niedzielne popołudnie :-)
Wpadłam się szybciutko przywitać.
Gosia bardzo mi przykro z powodu @... Mam nadzieję, że kolejna już się nie pojawi przez najbliższe kilka miesięcy ;-)
Za wszystkie testujące w najbliższych dniach mocno trzymam kciuki!!!! &&&&&
Ja też uciekam na spacerek bo szkoda zmarnować takie piękne słoneczko na dworze ;-)
Wpadłam się szybciutko przywitać.
Gosia bardzo mi przykro z powodu @... Mam nadzieję, że kolejna już się nie pojawi przez najbliższe kilka miesięcy ;-)
Za wszystkie testujące w najbliższych dniach mocno trzymam kciuki!!!! &&&&&
Ja też uciekam na spacerek bo szkoda zmarnować takie piękne słoneczko na dworze ;-)
Podziel się: