reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witam
wpadam sie szybko przywitać i życzyć miłego dnia:_ zaraz jedziemy do tesciowej i wracamy wieczorkiem
Gosiulek a to małpa :crazy: nawatepny cykl mam nadzieje ze bedzie owocny :)
Lorelain a ja bym strasznie chciała bliźniaki mąz chyba bardziej, ale niech bedzie jedno aby zdrowe :tak:
Solcia trzymam kciuki &&&&&&&&&&&
zagubiona a może aż do konca nie bedzie wiadomo kto mieszka w brzuszku , mielibyście niespodziankę :-D

Katy- leniuch :) hehe , bardzo dobrze ze odpoczełaś i sie wyspałaś :) ale ja sama po 10 sie zwlekłam z łożka i to siła hehhe :)

no nic lece kochane :) buźka , miłego dnia :)

SOLCIA z synkiem to bylo rach ciach i gotowe bez liczenia, obserwacji, mierzenia itd po prostu. Teraz jak juz wiecej wiem, bardziej sie staram i chcialabym juz - to niestety - poki co nic :-(

Eh kazdy dzisiaj gdzies wybywa a ja bede gnic w domu w lozku

Lorelain u mnie swieca by chyba nie wyszla , nawet nie mam gdzie bo juz widze mine brata jak wchodzi a ja pod sciana:-D:-D:-D, co do blizniakow u nas nie ma szans ale jak by byly to bym sie cieszyla. Moze nie musialabym przechodzic tego co teraz podczas kolejnych staranek . Milej zabawy na urodzinkach :tak:
Agniesia nie masz za co nam dziekowc wszystkie tu jestesmy zeby sie nawzajem pocieszac :tak:
Zzagubiona ja juz pisalam ze moze to dziopka ze tak sie wstydzi ;-)
Ilonka to milego dnia!!!!! Baw sie dobrze i szybko wracaj :-)
Ja na chwilke zmykam PA!!!!

Marysia to może teraz też idz na żywioł bez liczenia i mierzenia i rach ciach:-)
ja też uciekam i podobnie jak ty ilonko jade do teścióweczki:p
Buziaki

reklama
Witam w niedzielne popołudnie :-)

Wpadłam się szybciutko przywitać.
Gosia bardzo mi przykro z powodu @... Mam nadzieję, że kolejna już się nie pojawi przez najbliższe kilka miesięcy ;-)
Za wszystkie testujące w najbliższych dniach mocno trzymam kciuki!!!! &&&&&

Ja też uciekam na spacerek bo szkoda zmarnować takie piękne słoneczko na dworze ;-)

Do góry