• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

Hej

Agniesia serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!:-D

Lorelain ale twoja pociecha jest urocza, normalnie mały aniołek:-)

Gosia szkoda.... wstrętna @

a u mnie chyba już po owulacji bo śluz mi się zmienił, no cóż też czekam na @ i mierzę codzień temp- tak dla ciekawości:tak:.
Ja też robiłam świecę i się udało:-D może coś w tym jest.

Maja wczoraj mi zaczęła gorączkować:-( ehh ale dziś narazie dobrze tylko apetytu nie ma zobaczę jak się to rozwinie, ale do przedszkola nie pójdzie.

reklama
Ja moich chłopców wysłałam na spacer a sama zaglądam do Was. Miałam iść ale mam czasami taki niezapowiedziany odrzut wymiotny,ze wolę w domku poleniuchować...do tego jem jak maszyna,obudziłam się o 1 w nocy i musiałam coś zjesć bo tak mnie ssało. Narazie z mężem podchodzimy na spokojnie,miałam ochotę suwaczek sobie sprawić ale boje się,że zapesza. Jutro albo we wtorek zadzwonie do ginekologa i umówię się na przyszły tydzień,żeby już byc może cosik zobaczeć. Ciesze się,że Was mam tu Was,że jesteście jak takie dobre wróżki,że nawet jak jest żle to podniesiecie na duchu,dodacie animuszu i nadzieji...buziaki

Roza oby,mam taką nadzieję,ten rok nie jest dla mnie przychylny...właśnie z 2 tyg miałam termin porodu z moją poprzednią kruszynką i dlatego się boję,ale jestem spokojna co ma być to będzie. Chciałabym już póśc do lekarza,ale poczekam jeszcze z tydzień,może już ujrze moją pulsującą plamkę...tak na swięta bym miała prezencik. A tykochana kiedy testujesz??

Agniesia mam nadzieję że limit "nieszczęść" już wyczerpany i trzymam kciuki aby było ko:-)

Ja nie testuję bo tak naprawdę na dobre się nie staramy z mężem, ale też się nie zabezpieczamy. Dopiero po po nowym roku:-) ale czytam was i chcę zobaczyć :tak:jak te moje cykle i kiedy owu jest u mnie

Po cichu liczę na przesunięcie się owu i małej wpadki:-D

Ostatnia edycja:
hejka witam i ja po ciezkim weekendzie dorwala mnie wczoraj w nocy grypa zoladkowa czuje sie fatalnie ledwo co moge zjesc caly dzien spie ehhh weszlam na chwilke i zaraz znowu spac

Witam dziewczyny,
chciałabym do Was dołączyć tylko nie wiem czy to odpowiedni wątek. Co prawda próbujemy zafasolkować ale nie wiem czy można powiedzieć, że "zaczynamy staranka". Próbujemy od marca i nic. Myślicie że to miejsce dla mnie??

czesc kobitki:)witam po calym dniu:)dzien jak na kazda moja niedziele minal bardzo intensywnie:crazy::szok:
jutro powtorka z rozrywki a we wtorek wolneeeee,bede chyba spac do 12 hihih,zarcik bo nigdy nie spie dluzej niz do 8,no ae licza sie checi haha:)
@narazie nie widac,jakos tak sie wyciszyl ten moj organizm,temperaturka ciagle w normie,37,2 wiec moze...kurcze ale to mi sie takie nieprawdopodobne wydaje...no zobaczymy..

reklama
jane pewnie ze to miejsce dla Ciebie:)rozgosc sie i czuj sie z nami dobrze:)tutaj jest bardzo wesolo,sama zreszta nie jestem tu zbyt dlugo...aaaaa...i musisz uwazac...bo to forum straaaaasznie wciaga i uzaleznia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry