reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Hej

Agniesia serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!:-D

Lorelain ale twoja pociecha jest urocza, normalnie mały aniołek:-)

Gosia szkoda.... wstrętna @

a u mnie chyba już po owulacji bo śluz mi się zmienił, no cóż też czekam na @ i mierzę codzień temp- tak dla ciekawości:tak:.
Ja też robiłam świecę i się udało:-D może coś w tym jest.

Maja wczoraj mi zaczęła gorączkować:-( ehh ale dziś narazie dobrze tylko apetytu nie ma zobaczę jak się to rozwinie, ale do przedszkola nie pójdzie.

reklama
Ja moich chłopców wysłałam na spacer a sama zaglądam do Was. Miałam iść ale mam czasami taki niezapowiedziany odrzut wymiotny,ze wolę w domku poleniuchować...do tego jem jak maszyna,obudziłam się o 1 w nocy i musiałam coś zjesć bo tak mnie ssało. Narazie z mężem podchodzimy na spokojnie,miałam ochotę suwaczek sobie sprawić ale boje się,że zapesza. Jutro albo we wtorek zadzwonie do ginekologa i umówię się na przyszły tydzień,żeby już byc może cosik zobaczeć. Ciesze się,że Was mam tu Was,że jesteście jak takie dobre wróżki,że nawet jak jest żle to podniesiecie na duchu,dodacie animuszu i nadzieji...buziaki

Roza oby,mam taką nadzieję,ten rok nie jest dla mnie przychylny...właśnie z 2 tyg miałam termin porodu z moją poprzednią kruszynką i dlatego się boję,ale jestem spokojna co ma być to będzie. Chciałabym już póśc do lekarza,ale poczekam jeszcze z tydzień,może już ujrze moją pulsującą plamkę...tak na swięta bym miała prezencik. A tykochana kiedy testujesz??

Agniesia mam nadzieję że limit "nieszczęść" już wyczerpany i trzymam kciuki aby było ko:-)

Ja nie testuję bo tak naprawdę na dobre się nie staramy z mężem, ale też się nie zabezpieczamy. Dopiero po po nowym roku:-) ale czytam was i chcę zobaczyć :tak:jak te moje cykle i kiedy owu jest u mnie

Po cichu liczę na przesunięcie się owu i małej wpadki:-D

Ostatnia edycja:
hejka witam i ja po ciezkim weekendzie dorwala mnie wczoraj w nocy grypa zoladkowa czuje sie fatalnie ledwo co moge zjesc caly dzien spie ehhh weszlam na chwilke i zaraz znowu spac

no to i ja wpadam wieczorkiem...urodzinki bardzo udane...rodzice wyszaleli się przy x-boksie :-D...oj zakwasy będę miała rano jak nic, a teraz oglądam ugotowanych ;-)

Witam dziewczyny,
chciałabym do Was dołączyć tylko nie wiem czy to odpowiedni wątek. Co prawda próbujemy zafasolkować ale nie wiem czy można powiedzieć, że "zaczynamy staranka". Próbujemy od marca i nic. Myślicie że to miejsce dla mnie??

czesc kobitki:)witam po calym dniu:)dzien jak na kazda moja niedziele minal bardzo intensywnie:crazy::szok:
jutro powtorka z rozrywki a we wtorek wolneeeee,bede chyba spac do 12 hihih,zarcik bo nigdy nie spie dluzej niz do 8,no ae licza sie checi haha:)
@narazie nie widac,jakos tak sie wyciszyl ten moj organizm,temperaturka ciagle w normie,37,2 wiec moze...kurcze ale to mi sie takie nieprawdopodobne wydaje...no zobaczymy..

reklama
jane pewnie ze to miejsce dla Ciebie:)rozgosc sie i czuj sie z nami dobrze:)tutaj jest bardzo wesolo,sama zreszta nie jestem tu zbyt dlugo...aaaaa...i musisz uwazac...bo to forum straaaaasznie wciaga i uzaleznia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry