reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Jane witamy,ja tu jestem od tygodnia i wczoraj zobaczyłam II krechy na teściorku,jutro powtórze test,bo czasem mam wrażenie,że mi się to przyśniło....rozgość się kochana i czuj swobodnie...
Ktoś pytał o suwaczek,boję się go wkleić żeby nie zapeszyć....hmmm myślicie,że moge już?Buziolki

Mam nadzieję, że mi też szybko pójdzie. Chociaż mam taka nadzieję już od kilku cykli i nic się nie zmienia... ale mam dziś dobry dzień i dużo pozytywnych myśli (pewnie dlatego że jestem po owulacji i mam nadzieje że @ nie przyjdzie tym razem;p).

Miałam gości i nie było mnie tu od 19 a już kilka stron przybyło... szalejecie staraczki szalejecie:))

Poza tym też czekam na święta... a najbardziej na słodkości. Postanowiłam sobie w adwencie nie jeść słodyczy. Minęło właśnie dwa tygodnie i czuje chęć na coś słodkiego!!

reklama
dziewczynki jutro smigam do fryzjera musze cos z tymi moimi klakami zrobic bo kurcze nie mam juz sil na nie sa klapniete a na dodatek ostatnio polowa wypadla i mam cieniusia kitke nie mam pojecia co z nimi zrobic jak wycieniuje to nic z nich nie zostanie jak obetne to juz zupelnie jak pyza bede wygladala ehh

witajcie, my mieliśmy dość intensywny dzień, wreszcie była chwila, zeby pojechać na przedświateczne zakupy (polski sklep mamy 40km od nas),

Katy - bardzo ładne te kolczyki, najlepiej zobaczyć "na żywo", bo wtedy dopiero widać jak na prawdę wygladają,

lorelain - tak jak pisałaś Jane, są tu i staraczki i juz zaciążone, ale my na początku tego watku tez byłyśmy staraczkami, więc uwierzcie, że dacie radę!!!!

Witam w poniedziałkowy poranek:)
Wczoraj miałam byłam u teścioewj, póżniej miałam gości do wieczorka więc do was nie zaglądałam no i musiałam sporo nadrobić:)
Witam nową staraczkę:-)
Katrina115 mam nadzieje że szybko dołączymy do waszego grona:)
zZagubiona podobno w ciąży włosny bardzo wypadają więc się nie martw, odrosną:)
KatyB a co z tatą jeśli można zapytac?
No ja też z utęsknieniem czekam na święta, zwłaszcza że to moje pierwsze ze statutem mężatki:-D
Dziewczyny, a co polecacie zażywać oprócz kwasu foliowego przy staraniach o maluszka?
Ja wczoraj miałam jakieś dziwne bóle brzucha jakby ukłucia ale takie silne:( a @ jak nie było tak nie ma...

Ostatnia edycja:
Witam poniedziałkowo :)
Agniesia gratuluję!!!! :-):-):-):-):-) ciekawe kto będzie następny ? :) a może ktoś już jest??? Gdzie jest KArolina??? juhuuuuu Karolina!!! wychodź już z lasu i chwal nam się tutaj :)

Witam dziewczynki w poniedzialkowy poranek:)
ja tylko na chwilke,musze nadrobic co popisalyscie,zaraz zmykam do pracy.

temperaturka dzis spadla z 37,2 na 37,1 wiec pewnie zbliza sie @ ach.....wiedzialam ze pewnie znowu nic z tego..

oki,jak wroce to ponadrabiam co tam sie u was wydzialo:-D

​MIŁEGO DNIA!!!!

reklama
Hej kochane !!
Ja ostatnio mało tu jestem ale to sie zmieni ,ale na razie znów musze uciekać, mały coraz gorzej kaszle wiec ide z nim po antybiotyk bo to juz ponad 2 tyg trwa , wiec za długo !!!!!!!! potem do apteki i jeszcze na zakupy wiec pół dnia poza domem !!!!!!! a dziś takie zimno, bryyy.......!!!!!!!!!!!!!

Miłego dnia !!!!!!! :-D

Do góry