reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

No to i Ja sie melduje:tak:

Karolinka widze ze sie pojawilas (podziekowalas za post-patrz jaki ze mnie Szerlok) ale sie nie ujawniasz:confused2:....dawaj mi tu z powrotem i ciagnij za soba Piateczke, Losiczke, Silene no i Madlen....cos sie opierniczaja w zyciu forumowym :tak::tak::tak:
Wskakiwac tu dzisiaj i opowiadac jak tam po weeekendzie !!!!!!!!!!!!!!
Asiczka31 to ja ci odpowiem za Ilonke bo ona to jest nasz ekspert temperaturkowy.....TO JESZCZE NIE SPADEK SWIADCZACY O NADCHODZACEJ @!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze nic straconego kochana wiec uszka do gory bedzie dobrze ;-)
Ilonka to kuruj tego malego przystojniaka......i sama uwazaj zeby czegos nie zlapac .....a jak sie czujesz?????
Solcia moj tata rok temu mial wypadek. Spadl z dachu ok 10 m na ziemie bo nie byl zabezpieczony. Nogi sobie tak polamal ze dopiero jakis czas temu mogli go postawic na nogi ....tylko caly czas cos sie nowego pojawia. Teraz ma goraczke i mdlosci i okazuje sie ze mogla sie mu odnowic bakteria w nodze w ktorej kosc mu wyszla na wierzch jak mial ten wypadek. A ta bakteria jest bardzo niebezpieczna i dzisiaj lekarze maja sie konsultowac czy beda mu noge po raz chyba 10ty otwierac i czyscic. Mowie ci to jakis koszmar!!!!!:szok:

Ja dziewczynki tez musze teraz uciekac ale wpadne troche pozniej, pa!!!;-)

reklama
witajcie poniedziałkowo,
Czekam na moich bossów ze śniadankiem, to wpadłam Was poczytać - co i jak przez weekend

Solcia - no ja tez mam taka nadzieje, że szybciutko w tej tabeleczce zmienicie lokalizacje na dolna półkę

hejcia- jestem- już myślałam, że nie dam rady nadrobić!

AGNIESIA- CIOTKA PIĄTECZKA PRAWDĘ CI POWIE- JAK MÓWIE, ŻE 777 BEREK TO TAK JEST- GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!

a nas mama nakarmiła i......... wygoniła do domu. teraz czekam , bo M pojechał po dzieciaki- oj fajnie było znów być razem bez obowiązków..........

dzień dobry...
nie ukrywam się- tylko jakoś tak... smutno mi dzisiaj, bo w pracy masakra jakaś wszyscy wszystko na wczoraj- coraz więcej obowiazków itp ech... odechciało mi sie pracować...

nadal dryfuję po morzu czerwonym, ale powoli zaczynam widzieć brzeg, więc jest szansa na to, że do końca tygodnia dopłynę do lądu, więc niestety nie mam dla Was żadnych wieści- no a na pewno nie tych których byśmy oczekiwały :)

katy- Szerlocku...

Klapouchy dzisiaj jest totalnie zdolinowany... i zestresowany czy oby na pewno da radę wszystko zrobić w tym tygodniu czy znów go za ogon powieszą... wrrr....

mamy kolejnego Berka!!! Super- Roszpunka odpocznie.

Losiczko- trzymam kciuki abyś w sylwestra grama alkoholu nie mogła wypić.

zzagubiona- ze spokojem, wszystko będzie dobrze

ilonko- jeszcze będziesz miała dość tych objawów- trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze

piąteczko- masz super teściową, moja nie pojechała jednak z nami na weekend, a Ty za to miałaś dojechać na kolację bo mąż mój specjalnie dla Ciebie dzikuska uspolował :)

justynko- kolejny cykl... na dzien dzisijejszy nie mam sił- może jak stanę sucha "stopą" na lądzie to nabiorę ochoty i sił. :) a my chyba mamy termin niedaleko siebie, prawda?

witam nowe staraczki.

przepraszam, że nie piszę do Wszystkich z osobna, ale po prostu nie dam rady dzisiaj...

karolinko podziękuj mężowi- ach.......... taki dziczek...........pyszności......

ja tez już widzę ląd- no i za cztery dni jak widać na suwaczku zaczynamy- owulka powinna być we wtorek więc pracowity weekend przed nami :-)

chcemy wyskoczyć w czwartek do zakopca- zmienić trochę klimat- może atmosfera wyjazdu wspomoże staranka?

Piąteczko Ty powinnaś wróżką zostać;-)Dziękuję kochana za wsparcie,narazie daje na luż,ja taki niedowiarek jestem,jak lekarz pokaże mi to szczęście na monitorze i jego serdunio to wtedy powoli zacznę rozpływać się w szczęciu ciązowym....No to cioteczko teraz,która strona będzie ta magiczna;-)buziaki kochana:*

reklama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~A to dla Was kochane,oby starczyło dla Wszystkich,jak trzeba to doślę hurtowo więcej,aby każda dostała-buziaki

Do góry