reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Są są,jak nie zjem to mnie mdli,ale nie pieszczę porcelany,więc jest dobrze,senność i cycuchy i to by było na tyle...ja tez dzisaj jeszcze zatestuje,ale czekam na męża z pracy:)))Ilonko mam dociebie na priv sprawę...

reklama
agniesia to ja mam takie same w sumie objawy, cycuchy mega i wiecie co ???????? zwarzyłam sie dziś rano a tu juz 61kg !!!!!aaaaaaa...... 2 kg wiecej, ale ponad 1 kg to pewnie cyce ważą bo są wieksze o 1 rozmiar :szok: masakra takie sa juz duze, maz zadowolony rzecz jasna :eek: mdłości sa zwkłaszcza jak jestem głodna i dziś to śpię na siedząco !!!!!!!!!!!!!
Rozia hehe jak to samiec, zboczuch i tyle :laugh2:

No widzisz Ilonka a tak narzekałaś na brak objawów :) Widać są lepsze i gorsze dni :-p Ja właśnie tych cycuchów się boje w ciąży... Bo jak one urosną to nie wiem co zrobię ;-) Mam rozmiar 75E/F :szok::szok::szok: i straszny problem ze znalezieniem górnej części garderoby ;-)

dziewczyny nawet nie wiecie ile ja bym dała za to by móc tulic tą porcelanę... i by mi maleństwa urosły (piersi, bo moje są raczej w wersji zalążków).
z wagą mam podobnie jak Ilonka- tylko mi przez ostatnie trzy miesiące przybyło chyba ze 3 kg, ale boję sie teraz dietować i katować bo mogłabym znów zbyt radykalnie do tego podejść i coś nabroić, więc na razie nie... :)

no ale... może i na mnie kiedyś przyjdzie czas... :)

Suonko nie ma co sie martwić ze urosną a może nie urosną bardziej.... ważne abyś zaszła w ciążę , po porodzie jak sie bedzie karmić to i cyce spadną ( dosłownie pewnie tez ) hihihih, ja bym bardzo chciała karmić piersią, małego może przez 1,5 miesiąca karmiłam potem przeszłam na sztuczne bo w sumie od początku nie miałam w ogóle pokarmu :( cyce jak u krowy a mleka pół buteleczki z jednego cyca ) czego ja nie próbowałam na tą laktację a było coraz gorzej :-(

hej zagladam do was,zobaczyc czy sa jakies nowe fasolki ?
jak mozecie to mi napiszcie,bo nie dam rady was nadrobic,bo u was to produkcja pelna para :-D
ilonka a ty jak sie czujesz?mam nadzieje,ze wszystko dobrze u ciebie ??
zyczen swiatecznych jeszcze wam nie skladam,bo pewnie wlece do was tuz przed ;-)
pozdrawiam wszystkie i zycze milego dnia :-)

dziewczyny witam się tak szybko bo nie mam czasu dzisiaj dla was :-(

nie nadrobiłam jeszcze wszystkich wpisów z weekendu i chyba dopiero jutro dam radę.

widziałam nowe duszyszki witam was dziewczyny i powodzenia.

ilonka odpisałam ci na enpr więc zobacz. a jak samopoczucie?

agniesia gratki wielkie. spokojnych juz 8 miesięcy. no to mamy nowego berka ciekawę kogo złapie?

karolina jak się udał weekend bez teściowej?

lorelain
tyle przytulanek to mam nadzieje że ta córa będzie

resztę nadrobię i odpiszę jutro. buziaczki i do jutra. będę ale raczej popołudniu jutro. ale myslami będę z wami.

3majcie się cieplutko

madlen- ja sie czuję nijak w sumie, cyce są mega duże i bolą, mdłości są, sennośc ogromna, męczę sie szybko wiec mam nadzieje ze fasolka tam sobie rośnie, za tydzien sie okaże :) a co tam u Ciebie ?????? wpadaj częsciej do nas !!!!!!agnes- dziękuje :):):)

czesc dziewczyny:)wkoncu po pracy,wiec moge troszke popisac:)moze powiecie mi ktoras jak to jest z ta temperaturka.wczoraj mialam 37,2,dzisiaj rano zmierzylam godzinke wczesniej bylo 37,1 a teraz tak z ciekawosci zmierzylam i mam 37,8!!!ale to popoludniu wiec pewnie sie nie liczy..tyle ze nigdy nawet popoludniu nie m ialam tak wysokiej.zaczynam swirowac.

a u was jak tam mija dzionek?jak samopoczucie?

reklama
asiczka jeśli mierzysz temp godz wcześniej do dodajesz jedną kreseczkę a jak mierzysz godz później to odejmujesz :-p Czyli musisz dodać i masz 37,2 więc wcale nie spada!! a temperaturka bardzo obiecująca :) Może zatestujesz jutro? :-) a w ciągu dnia temp się podnosi zawsze, ale u Ciebie jest ona obiecująca.
Wejdź w ustawienia na enpr i zaznacz dyskusje pod wykresem dla wszystkich ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry