reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witajcie kobietki:)
pamelac modle sie zeby twojemu dzieciatku juz nic nie zagrazalo...musi byc dobrze:):tak:
katrina​ zaraz zobacze na necie ten test i zamowie go sobie.nie wiem czy to cos zmieni,dzisaj znowu zrobilam i wynik wiadomy:(ale tempka dzisiaj skoczyla na 37,4..lece zaraz do pracy,zajrze do was kochane popoludniu.piszcie piszcie zeby bylo co czytac:)

reklama
O matko, Pamela trzymaj się. Rozszarpałabym takie baby. Dla nich to pewnie codzienność, a zapominają , że dla nas to najważniejsze 7 milimetrów, maleńka istotka i drży się o nią jak tylko coś może jej zagrozić. Trzymaj się dzielnie! Przesyłam miliony ciepłych myśli.

Witam się ładnie przy porannej kawie:-)
Pamela, jestem w szoku. Chociaż mnie nie dziwi takie podejście. Lekarze zapominają, że to co dla nich jest tylko skupiskiem komórek dla nas jest najważniejsza istotą na świecie. Wydawałoby się, że nikt lepiej nie powinien bardziej wspierać kobiety w ciąży niż lekarz, który widział w swojej karierze wiele dramatów. Nie potrafię tego zrozumieć:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
asiczka31 dziekuje ja tez sie modle caly czas,ale ta niepewnosc mnie dobija...najgorsze ze jestem tu sama maz ciagle pracuje a rodzina w Polsce...domiska1 masz racje one to maja na codzien a dla nas to caly nasz swiat te male istotki,dziekuje za wsparcie...

Kobitki gdzie wkleić link do cyklu, żeby się wyświetlał pod każdym moim wpisem? (sorry ale dopiero się ogarniam z tym forum :)))

Pamela, ja trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło i dzieciątko urodziło się silne. I przegoń te wstrętne myśli. A masz możliwość pójść do innego lekarza na konsultacje? Nie bardzo orientuję się jak jest we Włoszech. Z drugiej strony co za fałsz, z jednej są przeciwko aborcji (mówię o 3 konkretnych sytuacjach), a z drugiej w ten sposób traktuje się kobietę ciąży i mówi się, że to "tylko" zlepek komórek:wściekła/y:

reklama
Dzoana.a w czwartek mam wizyte juz u innego ginekologa,wiec pozostalo mi tylko czekanie...jesli jakos to wszystko przetrwam,to bedzie cud...ale jak poronilam 6 lat temu to mialam straszne bole i krew mnie doslownie zalala,teraz plamie juz od czwartku i nic nie boli,zwariowac mozna... jednak Polska to cywilizowany kraj w porownaniu do innych...

Do góry