reklama
D
Dzoana.a
Gość
Dzoana.a a ilu dniowe masz cykle ?
29-dniowe. Wiem, że wykres mało czytelny

losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
WITAJCIE
KAROLCIU szuram szuram w srode mam karchera wiec musze wszystko wyszurac :-)
dzoana ja na twoim miejscu wymazalabym tempke z 1 dnia cyklu wtedy wykres zejdzie na dol no i zaznacz w 15 dc granice wyrzchych temp wtedy wszystko bedzie git :-)
pamelo tak mi przykro z powodu twoich komplikacji ale dzidzia zdrowa silna przyczepila sie z calych sil do mamusi i niech sobie tam siedzi az do terminu :-):-):-)
suonko tule mocno
roza jak skoczek bedzie jutro to owulka bedzie dzisiaj :-) wg testu a wg twoich odczuc????
KAROLCIU szuram szuram w srode mam karchera wiec musze wszystko wyszurac :-)
dzoana ja na twoim miejscu wymazalabym tempke z 1 dnia cyklu wtedy wykres zejdzie na dol no i zaznacz w 15 dc granice wyrzchych temp wtedy wszystko bedzie git :-)
pamelo tak mi przykro z powodu twoich komplikacji ale dzidzia zdrowa silna przyczepila sie z calych sil do mamusi i niech sobie tam siedzi az do terminu :-):-):-)
suonko tule mocno
roza jak skoczek bedzie jutro to owulka bedzie dzisiaj :-) wg testu a wg twoich odczuc????
Witam, wpadłam tylko na chwilkę, mam kupę roboty
niestety zauważam już u siebie "wmawiane" objawy...
Nie wiem jak wytrzymam do czwartku??
Pamela współczuję i trzymam mocno kciuki. To chyba najgorsza rzecz jaka może się teraz zdarzyć. To ma być najpiękniejszy okres w Twoim życiu a ty tylko zestresowana jeździsz po lekarzach...
A co do lekarzy to szkoda gadać ale akurat nie zdziwiło mnie to.
Moja siostra mieszka z granicą i przy pierwszej ciąży jak poprosiła o zrobienie badań przed ciążą żeby sprawdzić czy nie ma toksoplazmozy to jej powiedzieli, że takich badań się wcześniej nie robi bo jak się okaże że coś jest nie tak to się "najwyżej" ciążę usunie!!!!
Masakra a co jak ktoś nie chce usuwać??
Lekarze po prostu czasami nie zdają sobie sprawy że dla pacjentek to jest taka ważna sprawa.
niestety zauważam już u siebie "wmawiane" objawy...
Nie wiem jak wytrzymam do czwartku??
Pamela współczuję i trzymam mocno kciuki. To chyba najgorsza rzecz jaka może się teraz zdarzyć. To ma być najpiękniejszy okres w Twoim życiu a ty tylko zestresowana jeździsz po lekarzach...
A co do lekarzy to szkoda gadać ale akurat nie zdziwiło mnie to.
Moja siostra mieszka z granicą i przy pierwszej ciąży jak poprosiła o zrobienie badań przed ciążą żeby sprawdzić czy nie ma toksoplazmozy to jej powiedzieli, że takich badań się wcześniej nie robi bo jak się okaże że coś jest nie tak to się "najwyżej" ciążę usunie!!!!
Masakra a co jak ktoś nie chce usuwać??
Lekarze po prostu czasami nie zdają sobie sprawy że dla pacjentek to jest taka ważna sprawa.
Freya1
Fanka BB :)
losiczka dziękuje... ale kiepsko się czuje i myślę, że sobie odpuszczę staranka na jakiś czas. Zbyt wiele mnie to kosztuje... :-(
Dzoana wykres b. ładny. Jak wymażesz tą tempkę jak pisze losiczka i zaznaczysz granicę w 15dc to zobaczysz jaki będzie ładny
;-) a spadek przed owu nie zawsze jest, najważniejszy jest skok ;-)
Dzoana wykres b. ładny. Jak wymażesz tą tempkę jak pisze losiczka i zaznaczysz granicę w 15dc to zobaczysz jaki będzie ładny
witajcie kochane!
teraz tak szybko piszę ale po południu będę miała wiecej czasu.
pamela trzymam kciuki zaTwoja fasolkę i wierze że bedzie ok
dzoana wykres ok. wymarz pierwsza temperaturę i wstaw granice na 15 dc
resztę nadrobię później pa. pa
teraz tak szybko piszę ale po południu będę miała wiecej czasu.
pamela trzymam kciuki zaTwoja fasolkę i wierze że bedzie ok
dzoana wykres ok. wymarz pierwsza temperaturę i wstaw granice na 15 dc
resztę nadrobię później pa. pa
katrina115
Potrójna Mama
witajcie
Przepraszam, że rzadziej zaglądam,ale przygotowania do świat juz prawie pełna parą, więc czasu brak.
asiczka - kup sobie te testy w aptece, nie wiem czy są w Polsce, ale u nas tak, to pewnie i u Was też są.
Przepraszam, że rzadziej zaglądam,ale przygotowania do świat juz prawie pełna parą, więc czasu brak.
asiczka - kup sobie te testy w aptece, nie wiem czy są w Polsce, ale u nas tak, to pewnie i u Was też są.
asiczka, coś mi się zdaje że ta @ do ciebie nie przyjdzie!! a jak się czujesz tak ogólnie oprócz tej porcelanki??
pamela, trzymam kciuki za twoją fasolkę żeby była silna i przetrwała. może to jakiś krwiak, z którego leci krew? jakaś dziewczyna pisała, że miała 2 krwiaki, dlatego krwawiła, ale fasoli nie zagrażają. Może tym lekarzom się na wzrok rzuciło??!!
Jestem przerażona tym co piszesz, jednak pod tym względem Polska to cywilizowany kraj. Moja gin powiedziała, że jakby cokolwiek się zaczęło dziać, jakieś krwawienie to zaraz mam przyjść. Tak samo jak piszesz jest w Anglii, do 3 miesiąca w ogóle nie uznają ciąży. Jak tak można?! 
pamela, trzymam kciuki za twoją fasolkę żeby była silna i przetrwała. może to jakiś krwiak, z którego leci krew? jakaś dziewczyna pisała, że miała 2 krwiaki, dlatego krwawiła, ale fasoli nie zagrażają. Może tym lekarzom się na wzrok rzuciło??!!

reklama
Marysia77
Fanka BB :)
Witajcie dziewczkinki mam doslownie chwilke w pracy wiec sie witam.
PAMELO wspolczuje takich przezyc, mocno zaciskam kciuki za zdrowie fasolki - bedzie dobrze skoro dotad sie nie poddala - silna bestia :-)
SOLCIA test robilam po 2 dniach po spodziewanym @ :-)
PAMELO wspolczuje takich przezyc, mocno zaciskam kciuki za zdrowie fasolki - bedzie dobrze skoro dotad sie nie poddala - silna bestia :-)
SOLCIA test robilam po 2 dniach po spodziewanym @ :-)
Podziel się: