reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

katrina zaczekam do piatku i jak sie nic nie zmieni to kupie ten test.

roszpunka ogolnie to typowych objawow na ciaze nie mam ale nigdy nie mialam,zawsze "bylam zaskoczona".z julka jakos kolo 6-7tyg zaczely mi sie mdlosci i to tyle objawow.nie pozostaje mi nic innego tylko czekac.juz narzie nie robie testu bo nie ma sensu.odczekam kilka dni i jak @ nie przyjdzie to wtedy zrobie.

reklama
Cześć :)

Pamela - wszystko będzie dobrze!...przytulam :tak:

goście pojechali, to teraz będę już częściej zaglądać.
Zrobiłam dzisiaj rano test ciążowy acon i negatywny :-(

jestem ponownie dziewczynki,mam juz wynik bety-3500,obok jest norma,z ktorej wynika ze to 5 tydzien od zaplodnienia,a 7 od dnia ostatniej miesiaczki.to sie niby zgadza,w srode nastepne badanie wiec bedzie widac czy jest przyrost.ma urosnac 66% w ciagu 48 godzin.nadal plamie,ale krwawieniem tego juz nie mozna nazwac.moze to faktycznie jakis krwiak,to dosc czeste.sama juz nie wiem dziewczynki,przegladnelam internet wszesz i wzdluz i nadal jestem glupia.ale wciaz mam jeden objaw ciazy niezmienny,siusiu co 15 minut:zawstydzona/y:. dziekuje Wam za wsparcie,czekam cierpliwie na to co przyniesie los...Lorelain- a kiedy ma przyjsc @?

Pamela - piękny wynik bety! .... ja jestem pełna dobrych myśli jeśli chodzi o twoją fasolkę :) .... plamienia się zdarzają....moja przyjaciółka też plamiła, potem przeszło i już reszta ciążowy była książkowa, dotrzymała aż do 4o tygodnia i urodziła śliczną i zdrową Natalkę.

@ wypada mi na piątek, jak bym była w ciąży to bladzioch na aconie by się pokazał, a tak jedno wielkie NIC. Kurcze tak przykro mi bo byłam całkowicie nastawiono na to że się uda :confused2: .... tyle przytulanek było, włącznie w samo owu że ażjestem zaskoczona że sięnie udało :shocked2:

Lorelain kochana musisz powtorzyc test w piatek,mysle ze zrobilas za wczesnie.wiem ze trudno wytrzymac,ale dzis dopiero poniedzialek.mojej siostrze test 3 dni po terminie @ nic nie pokazal a za dwa dni 2 piekne krechy,uzywala zawsze tych najczulszych.musisz zapomniec o tym tescie i wytrzymac do piatku,mocno Cie sciskam i wysylam fluidki!

lorelain poczekaj jeszcze do @ 4 dni wiec kto wie. ja trzymam za ciebie kciuki

pamela za Ciebie też mocno zaciskam kciuki. beta piękna więc nie martw się

wczoraj rozmawiałam z koleżanka. i ona mi mówi ze w ciąży zawsze miałam krwawienia do 4 miesiąca w dniu kiedy miała @ zawitać. a ma już dwójkę szkrabów. więc krwawienie nie zawsze oznacza najgorsze

Lorelain, póki nie ma @ to jest dobrze. A to, że test nie pokazuje jeszcze II to o niczym nie świadczy. Powinno sie ścigać produkcentów za te ich "pokazuje ciążę już w 6 dni od zapłodnienia". Ciekawe komu:wściekła/y:

zrobię testy co dwa dni i zobaczymy ... pocieszjące jest że nie boli mnie brzuch jak na @ bo zwykle takie bóle mam już na 5 dni przed terminem @

reklama
lorelain wynik dzisiejszego testu nic nie znaczy :tak:zobaczysz za 4 dni beda piekne 2 kreseczki i gwiazdorkowy prezent :-) ja to licze na sylwestowy he he

Do góry