reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie dziewczynki :-)

Widzę, że dzisiaj dzień dobrych wieści ;-) Kochane gratuluje Wam bijących serduszek i silnych fasolinek!!
Jeszcze Ilonka nam została i zZagubiona ;-) więc nie przestaje trzymać kciuków, trochę mi to w myciu okien przeszkadza ale cóż, ściskam w słusznej sprawie :laugh2::laugh2::laugh2:

bietka oczywiście, że Cię pamiętamy!! Ale ten czas szybko leci, wchodzisz w drugi trymestr!! Mam nadzieję, że teraz troszkę Ci się samopoczucie poprawi i będziesz częściej do nas zaglądać :-p

Ostatnia edycja:
reklama
hej!

jak dobrze czytać takie dobre wieści!

viola, roszpunka, anaber gratki wielkie. cieszę się że wszystko ok po wizycie.

teraz jeszcze czekamy na nasza ilonkę i zagubioną

nie wiem czy dam radę jeszcze dzisiaj zaglądnąć ale jutro wejdę na pewno bo ciekawa jestem może jakieś nowe fasolki nam przybędą.

pozdrowionka i do juterka

dzięki Suonko
ja też mam nadzieje, że minie 12 tydzień i jakoś przestanę wymiotować , energii mi przybędzie...
Chodzę do pracy - nikt nie wie - idę 28.12. do lekarza na szczegółowe USG i wtedy powiem w pracy i zastanowię się nad L4.
jak dla mnie czas leci zbyt wolno ... hehehehe :)

TRZYMAM ZA WSZYSTKIE KCIUKI &&&&&&&&&&&&& :-):-):-):-):-):-)

czesc dziewczyny
viola to super ze maluszek rosnie heh dolicz sobie jeszcze kilka cm na nozki i bedzie wielki maly czlowiek ;p

anaber ciesze sie ze u ciebie ok ja wczoraj lazanki mialam tez mi sie juz jakis czas ich chcialo hehe a wczoraj wykorzystam okazje ze mama bigos robila ;p;p

bietka pewnie ze pamietammy :*:*

ja za godzine mam wizyte co prawda tylko kontrola mojej nieszczesnej szyjki ;p;p ale moze po drodze cos wiecej zobacze hehe ;p poprosze tez by skontrolowal moja blizne po cc bo cos ciagnie mnie

qrcze ale dobre wieści... :)

bietka- po pierwsze pamiętam- ja chyba szczególnie, bo moje pierwsze kroki na forum kojarzą mi sie ze zdjęciem Twojego testu, a Twój awatar.... hmmm... trzymam kciuki by wszystko było dobrze. :)

za wszystkie pozostałe trzyamm kciuki... :)

Cześć:-D

Dzoana nie zdołowałaś mnie:-), ale zgodzę się ze różnie może być.

Solcia ja bym poszukała konkretniejszego lekarza, na regulację miałam luteinę od 16 do 26 dc, przy niej można się starać:-D i jak się jest w ciąży to ładnie ją podtrzymuje. Warto też tą prolaktynę sprawdzić jak radzi koleżanka ( nie pamiętam kto:-()

Trzymam kciuki za wizyty kontrolne:-D:-D:-D:-D

Ja jestem dziś padnięta, narazie temp sie utrzymuje, spadła tylko o 0,1 stopnia

witam,:-)
mam chwilke to biegam po form i nadrabiam zaleglosci :tak:
trzymam kciuki za wizyty ciezaroweczek,aby wsio bylo OK ;-),a za testujace aby byly 2 kreseczki :tak:

Cześć moje drogie,ja juz po pierwszej wizycie:)))Chciałabym bardzo podziękoiwać wszystkim babeczką,które o mnie pamiętały i trzymały kciuki za moje pierwsze spotkanie z fasoleczką:))Jest piękny pęcherzyk na 10 mm a w nim ciałko żółte.Lekarz zapewniał,ze wszytsko jest wporządku i mam 28.12 wizytę z USG SERDUSZKOWYM....dlatego proszę o dalsze wsparcie i dobre fluidki:)))
Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za resztę wizytujących dziewczyn&&&&&

reklama
agniesia super !!!!! To trzymamy kciuki za silne serducho :) ja dziś tylko na godzinkę lub dwie, bo wróciłam chwile temu z pracy, ale niestety muszę jeszcze dziś tam iść :((( Irytuje mnie ta moja firma.. wrrrr... W ogóle dziś mam jakiś kiepski dzień,więc może lepiej nawet, żebym się nie udzielała i nie siała wisielczego humoru...

Do góry